kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3425
EURO
34,8475
STERLIN
40,6571
BITCOIN
$61.772
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
15°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Tatilinize renk katın

Eco Turkey Travel cepleri rahatlatacak şekilde özel fiyatlarla hizmet sunuyor.

Tatilinize renk katın
10.05.2014
0
A+
A-
Eco Turkey yöneticisi Ali Keskin, Londra Gazete okurlarına özel indirimler uygulayacaklarını duyurdu

Eco Turkey yöneticisi Ali Keskin, Londra Gazete okurlarına özel indirimler uygulayacaklarını duyurdu

 

 

Deneyimli bir ekiple hizmet veren Eco Turkey her bütçeye uygun tatil seçenekleri sunuyor.

Deneyimli bir ekiple hizmet veren Eco Turkey her bütçeye uygun tatil seçenekleri sunuyor.

İsminden de anlaşılacağı gibi Eco Turkey Turizm şirketi hem ekonomik hem de ekolojik olarak bu sektöre hizmet veriyor. Dünyanın her yerinde tatil paketi ve uçuş imkanı sağlayan firma tatilcilerin tatil alışkanlıklarına yenilikler katmayı amaçlıyor.

Özellikle tatil ve seyahat yaz sezonunda ve diğer aylarda, her bütçeye uygun tatil paketlerini ya da uçuşları satın almak biraz zorlaşsa da, Eco Turkey Travel cepleri rahatlatacak şekilde özel fiyatlarla hizmet sunuyor.  3 binin üzerinde otel ve 6 yüz’ün üzerinde birbirinden konforlu villalarla anlaşması bulunan turizm şirketi beş yıldızlı otellerden butik otellere, kültürel turlardan evlilik ve balayı organizasyonlarına kadar her türlü tatil hayallerinizi karşılıyor.

EcoTurkey, Türkiye’de mutlaka görülmesi gereken tarihi ve turistik mekanları haftalık ya da aylık turlarla konaklama ve ulaşım dahil olmak üzere çok uygun fiyatlarla sunuyor. Tercihe bağlı olarak oluşturulabilecek  tatil paketleri Kıbrıs ve Türkiye olmak üzere birleştirebilirken, UNESCO tarafından dünya mirası olarak korumaya alınan Kapadokya’nın Peri Bacaları gibi pek çok tatil bölgesinde,  çevre turları da  tatile dahil ediliyor.

Yaz tatillerini sahil bölgelerinde geçirmek isteyenler ise denize sıfır otellerde herşey dahil paketlerden, gidiş- dönüş uçak bileti ile £249’dan başlayan fiyatlarla yararlanabiliyorlar. Antalya’ya herşey dahil yedi gün £149, Bodrum’a her şey dahil yedi gün £179’dan başlayan hesaplı fiyatlar da tatilcilere cazip geliyor. Sezonla beraber yükselen  Kıbrıs’a gidiş dönüş uçak bilet fiyatları ise Eco Turkey Travel’da  sadece £205’dan satışa sunuluyor. Havaalanından arabayla otele kadar taşımacılık hizmeti veren Eco Turkey dilerseniz araba kiralama servisi de sağlıyor.

 LONDRA GAZETE OKURLARINA ÖZEL İNDİRİM

Dünyanın her yerinde paket tatil imkanı sağlayan Eco Turkey Travel, yurtdışı tatillerinde Mısır’ın Sina yarımadasında bulunan Şarm El Şeyh bölgesinde, Kızıldeniz’in kıyısındaki meşhur Royal Albatros Moderna Resort’de geceliği £25’dan başlayan fiyatlarla muhteşem bir tatil seçeneği de sunuyor. Ayrıca asırlardır merak konusu olan Piramit turları da tarih meraklılarının ilgisini çekiyor.

İngiltere’nin popüler gazetelerinden The Guardian’ın tavsiye ettiği tur operatörleri arasında yer alan Eco Turkey Turizm’in yöneticisi Ali Keskin,  Londra Gazete okurları için de özel bir kampanya müjdesi verdi. Gazete aracılığı ile gelecek müşterilerine otel konaklamalarda kişi başı £50, uçaklarda ise kişi başı £10 indirim uygulayacaklarını ifade eden Keskin, toplumumuzu cazip tatil paketleri ile ilgili bilgi almaları için davet etti.

Uluslararası hava turizm standartları belgesi olan ATOL güvencesiyle yolcularını koruma altına alan firma Advantage House Office 1, 273 Fore Street Edmonton N9 0PD adresindeki yerinde sizleri bekliyor. Her türlü tatil paketi yada uçuşlarınız için www.ecoturkey.com internet sitesi veya 0203 417 63 73 ve 0203 119 00 04 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.