kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3149
EURO
34,7294
STERLIN
40,5513
BITCOIN
$64.085
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
19°C
Salı Az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Perşembe parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C

Noyanlardan kaçırılmaz fırsat

Noyanlar’ın 2014 yazına özel hazırladığı kampanya ile bir ömür boyu tatil keyfine sahip olabilirsiniz.

Noyanlardan kaçırılmaz fırsat
12.05.2014
0
A+
A-

 

İskele Long Beach’te yeni bir yaşam alanı yaratılıyor.

İskele Long Beach’te yeni bir yaşam alanı yaratılıyor.

Long Beach’te yatırım yapan kazanacak. Noyanlar’ın hazırladığı kampanya paketleriyle önce evinizi sonra dilediğiniz hediye paketinizi seçin! 36 ay faizssiz ödeme imkanı, %5 indirim ve 5 parçadan oluşan beyaz eşya paketi sunan kampanyadan yararlanmak için Noyanlar Londra ofisine uğrayın; bu fırsatı kaçırmayın!

Bu yaz Long Beach denizinde serinlemek, altın gibi bir sahilde güneşlenmek ve yazı doya doya yaşamak

Noyanlar’ın kaçırılmaz kampanyası hem ev sahibi olun hem de yatırım yapın.

Noyanlar’ın kaçırılmaz kampanyası hem ev sahibi olun hem de yatırım yapın.

isteyenlere

Noyanlar’ın 2014 yazına özel hazırladığı kampanya ile bir ömür boyu tatil keyfine sahip olabilirsiniz.İskele Long Beach bölgesinde büyük yatırımlara imza atarak 3 projeyi hayata geçiren ve çalışmalarına devam eden şirket, müşterilerine bir tatil evinden fazlasını sunuyor. Noyanlar, her projesinde inşa edilen konutlar kadar sosyal yaşam alanlarına da oldukça değer veriyor. Yüksek kalite standartı ile yapılan evler kadar aqualı yüzme havuzları, cafe-restaurantlar, spor salonu, güzellik salonu, çocuk oyun alanları, hobi salonları, market, hediyelik eşya dükkanları ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. Tüm bu hizmetlere ve Long Beach denizine komşu olacağınız kendi evinizde tatil keyfine,  £ 22,400’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

long beach sea fotosuNOYANLAR’DAN BÜYÜK KAMPANYA : LONG BEACH’TE YATIRIM YAPAN KAZANACAK

Noyanlar’ın hazırladığı kampanya paketleriyle önce evinizi sonra dilediğiniz hediye paketinizi seçebilirsiniz.36 ay faizssiz ödeme imkanı, %5 indirim ve 5 parçadan oluşan beyaz eşya paketi fırsatlarından yararlanmak için Noyanlar Londra ofisine uğrayın; bu fırsatı kaçırmayın!..

Noyanlar Şirketler Grubunun yatırımlarının yanısıra son hızla devam eden İskele Belediyesi’nin Sahil Geliştirme projesi yatırımları, bölgenin değerinin gün geçtikçe artacağının en büyük göstergesi. Çalışmalar kapsamında şu an altyapıları, bisiklet yürüyüş yolları, peyzaj tasarımı ve sulama sistemleri tamamlanan projede, üst yapıların inşaası  için adım atıldı. Cafe-restaurantlar, spor alanları ve sahaları, anfi tiyatro, iskeleler, çocuk oyun alanları ve  festival alanı yapılacak olan projeye, denizin ve sahilin güzelliği de eklenince  eşsiz bir  tatil merkezi doğuyor.

Sosyal donanımlı siteler, beğeni ve ihtiyaca göre değişen farklı ev modelleri, uygun fiyatlar, size özel ödeme programları ve 2014 yazına ÖZEL KAMPANYA  ile hem tatil hem de  karlı bir yatırım yapmak için en doğru yer Noyanlar Şirketler Grubu; en doğru zaman ise şimdi!

Kaçırılmaz fırsatlar için Noyanlar Londra Yetkili Acentesi Bluemedhomes Ltd firmasına    020 8881 8888 ve 07788 232 522 numaralı telefonlar ile ‘455 West Green Road, London N15 3PW’ adresini bizzat ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.