kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.000
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Tatil planlarınıza, Green Island’la başlayın

Green Island, Great Portland Street’de hizmet vermeye devam ediyor

Tatil planlarınıza, Green Island’la başlayın
06.04.2014
0
A+
A-

The Luxury Travel Company bünyesinde faaliyet gösteren Green Island Holidays, adeta bir nazar boncuğu gibi 23 yıllık tecrübesiyle Londra’nın merkezi ve prestijli semtlerinden Great Portland Street’de hizmet vermeye devam ediyor.

Tamamı yıllardır hava yolu ve turizm sektöründe uzmanlaşmış deneyimli bir personelden oluşan kadrosuyla Gre

Green Island Holidays deneyimli bir ekiple hizmet veriyor.

Green Island Holidays deneyimli bir ekiple hizmet veriyor.

en Island Holidays, güler yüzlü hizmetin yanısıra internet üzerinden online satışları ile de büyük avantajlar ve kolaylıklar sunuyor. Firma, yılların getirdiği deneyimle müşterilerinde sağladığı güvenle, uçuş ve tatil paketlerini sadece Green Island Holidays ile almayı tercih eden, sürekli yüzlerce müşteriye sahip. Müşterileri, sıfır sorun ve yüzde 100 konfor sağlayan firmadan kaynaklı herhangi bir sorun nedeniyle mağduriyet yaşamıyorlar.

Turizm sektöründe pek sık görülmeyen bir uygulamayı da Green Island Holidays gerçekleştiriyor. Evlilik ya da balayı organizasyonları firma tarafından dilediğiniz yerde gerçekleştiriliyor. Hayatınızın en anlamlı günüi hem IMG_6239ucuzluk, hem kalite ve hem de güvenle daha da anlamlanıyor. Size düşen sadece hayatınızı birleştirdiğiniz kişiyle, davet ettiğiniz yakınlarınızla, stres yaşamadan, mutlulukla bu özel günün tadını çıkartmak oluyor.

TÜRKİYE VE KIBRIS’A EK DESTİNASYONLAR

Özellikle Türkiye ve Kıbrıs başta olmak üzere dünyanın her yerine uçuş ve tatil paketleri düzenleyen Green Island Holidays, ucuzluğu, tarihi dokusu ve sahil ülkesi olması sebebiyle sektörün parlayan yıldızı haline gelen Morocco’yu da(Fas) destinasyon merkezlerinden biri yaptı. Türkiye ve Kıbrıs’ın en konforlu otellerinde tatil yapmanızı sağlayan firma, plajları, eğlence merkezleri ve sörf sporuyla ünlü İzmir’in Alaçatı ilçesini de tatil planlayanlara ısrarla tavsiye ediyor. Geleneksel Türk mimarisiyle inşa edlmiş otantik butik otellere sahip Alaçatı, samimi bir ortamda tatil yapmak için kendine has özellikleriyle ön plana çıkıyor.

28 Haziran’dan itibaren Eylül sonuna kadar her Cumartesi charter seferlerine de başlayacak olan Green Island, müşterilerine daha da uygun fiyatlar sunabilmek için erken rezervasyon yapmanın önemine dikkat çekiyor. Firma, internet üzerinden geliştirdikleri yeni bir sistemle, bütçe ve zamanınıza uygun olarak dilediğiniz gibi tatil paketlerinizi ve uçuşlarınızı online olarak bizzat kendinizin ayarlayabilmesine olanak sağlıyor. Dünya standartlarına uygun ATOL, APTA, IATA gibi tuizm sertifikalarına sahip olan Green Island Holidays, “114 Great Portland Street W1W 6PH” adresinde hizmet veriyor. Detaylı bilgi için 0207 637 73 38 numaralı telefonu arayabilir ya da  www.greenislandholidays.com internet sitesinden online rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.