kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.171
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Chelsea-Galatasaray maçı öncesi İngiltere’de ‘Bilet krizi’ yaşanıyor.

Başkan Ünal Aysal, Chelsea-Galatasaray maçında tribün desteğinin önemli olduğunu söyledi.

Chelsea-Galatasaray maçı öncesi İngiltere’de ‘Bilet krizi’ yaşanıyor.
10.03.2014
0
A+
A-

Chelsea‘den bilet alabilmek için kulübe üye olmak şart. Bu da yetmiyor, üyenin puanının yüksek olması gerekiyor. Ancak sezon bileti olanlar şanslı. Fakat bu seyirciler Chelsea’nin taraftarları. Deplasman takımının taraftarı ise özellikle Galatasaray gibi bir takıma gönül vermiş ise talebin fazla

Başkan Ünal Aysal, Londra'daki Galatasaraylı'lara mesaj gönderdi.

Başkan Ünal Aysal, Londra’daki Galatasaraylı’lara mesaj gönderdi.

olmasından dolayı sıkıntı büyüyor. Galatasaraylı taraftarlar karaborsadan bilet bulsa bile girişte sorun yaşayacak. Türk oldukları anlaşılan seyirciler, ellerinde bilet olsa bile kapıdan geri çevrilecek. İngiltere’de yaşayanların çoğu İngiliz pasaportuna da sahip ama bilet bulmak çok zor. Şimdiden karaborsada biletler 200 sterlin üzerinden satılıyor. Çaresizlik içindeki İngiltere’deki taraftarlar Türkiye’den Galatasaray’a ayrılan biletlerden almayı deniyor ama bu biletler turla birlikte satıldığı için Türk seyircisi ne yapacağını bilemiyor.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ise kendilerine çok az bilet verildiğini (yüzde 5) söyleyerek İngiltere’de yaşayanlardan Chelsea’den bilet bulup seyirci avantajının yüzde 10’un üstüne çıkartılmasını istiyor. Ancak haberimizde de belirttiğimiz gibi buna maalesef olanak yok.
Aysal, şartların belirlenmesinin kendi ellerinde olmadığını belirterek, DHA aracılığıyla taraftarla şu mesajı veriyor:

“Sevgili Sporsever dostlarım,

Galatasaray’ın Chelsea ile oynayacağı maç sadece sıradan bir futbol yarışması değildir.

Galatasaray, Ülkemizin marka değerini her fırsatta ve özellikle yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeyi kendine özel bir görev addedmiş bir spor kulübüdür. Chelsea ile yapacağımız bu maçta da hem ülkemize hem de Galatasaray’a yakışan bir gayret ve hizmet duygusu ile elimizden gelen herşeyi yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Bu görevimizi yaparken maalesef kulübümüze ayrılan koltuk adedinin çok az ve sınırlı olması sizlere arzu ettiğimiz imkanları sağlayamadığımız için bizi fazlası ile üzmektedir. Bu konuda bizlere her zamanki gibi bu defa da anlayış göstereceğinizden eminiz.

Ancak Ingiltere’de ve özellikle Londra’da ikamet eden kardeşlerimizden özellikle ricamız; diğer imkanları azami zorlayarak, rakip takımdaki eş ve dostlarınızı devreye sokarak bu maçta yer almaları ve gücümüze katılımları ile güç katmalarıdır.

Unutmayalım ki bizim başarımızın en büyük mimarı her zaman sizler oldunuz. Saygı ve sevgilerimle”

Kaynak: DHA
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.