kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$63.104
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazar Parçalı az bulutlu
14°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

TTFF Başkanı’ndan 40 yılın teşekkürü

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Başkanı Kemal Soyer baloda yaptığı konuşmada 40.yılına ulaştıklarını vurgulayarak, bu süreye gelinmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

TTFF Başkanı’ndan 40 yılın teşekkürü
01.06.2016
0
A+
A-

 

TTFF BaşkanI Kemal Soyer.

TTFF Başkanı Kemal Soyer.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Başkanı Kemal Soyer baloda yaptığı konuşmada 40.yılına ulaştıklarını vurgulayarak, bu süreye gelinmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür etti. Başkan Kemal Soyer şunları söyledi:

“TTFF 1976 yılında kurulmuş ve bugüne kadar faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürmektedir. Kuruluşumuzun amacı gençlerimize hizmet etmektir. Gençlerimizin kötü yollardan, kötü alışkanlıklardan korumak, onlara doğru yolları, doğru olanı göstermektir. Kahvelerden,sokaklardan çekip, alıp, yeşil sahalara getirmek bizlerin en büyük görevidir. 40 yıl içinde binlerce gencimizin spor yapmasını, sağladık. Tanışmalarını, görüşmelerini, biraraya gelmelerini, arkadaş, dost olmalarını, dinimizi, dilimizi, kültürümüzü devam ettirmeleri için hep biraraya gelmelerini söyledik.

Bunca zaman ayakta durmayı başaran Federasyonumuzun yoluna devam etmesi için birlik, beraberlik, sevgi, saygı ister. Ancak bu şekilde yolumuza devam edebiliriz. Futbolda kazanılan galibiyetler, kupalar, madalyalar şampiyonluklar herşey gelip geçicidir. Zaman içerisinde herşey tarih oluyor. Kendine sadece kazanma, arkadaşlık, dostluk ve anılar kalıyor.Bunun için her zaman dost olalım, dost kalalım.

Bu sezon ana sponsorluk anlaşmamımızı Euromed Maritime ile yaptık. Euromed ve diğer tüm  sponsorlarımıza gençlerimize sahip çıktıkları için teşekkür ediyoruz.

Euromed 2015-16 sezonunu yağmur, çamur, zor, sıkıntılı, çekişmeli, heyecanlı ve zevkli bir şekilde tamamlamış olduk. Öncelikle şampiyonlarımızı, bir üst lige yükselen, disiplinli,başarılı ve faaliyetlerini titizlikle sürdüren tüm takımlarımızı tebrik ediyoruz. Sezona Charity Şilt maçlarıyla  başlanmıştır. Dış temaslarımızda,  Kasım ayında Karmamız ile Kıbrıs ziyaretini gerçekleştirdik. Kıbrıs’ta bizlere gösterilen samimiyet, sevgi, saygı ve misafirperverlik asla unutulmaz. Başta devletimize, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na ve Kıbrıs futbol kamuoyuna teşekkür ediyoruz. Dumlupınar, Kıbrıs’ta katıldığı dörtlü turnuvada Rauf Denktaş Kupası’nı kazanarak şampiyon olmuştur. İngiliz kupalarında yine Challenge Cup’ta finalde kaybetseler de bizleri başarıyla temsil etmiştir. Junior Cup’ta bizlerin yüzlerini güldüren Düzcespor, tüm rakiplerini yenerek şampiyon olmuştur. Yönetimimiz, çalışmalarını zor da olsa tamamlamayı başardık. Herkes elinden geleni yapmıştır.

Görevi boyunca her zaman yanımızda olan sayın Oya Tuncalı’ya, yönetimimde birlikte çalıştığım arkadaşlarıma, disiplin kuruluna, karma menajeri ve arkadaşlarına, başkanlara, yönetici, futbolcu ve hakemlerimize, basın, yayın ve görsel yayın kuruluşlarına, muhasebecimiz Account Direct’e, toplantılarımızı yaptığımız Londra Gazete’ye, Toplum Merkezi’ne, sunucumuz Neslihan Çakır’a gecemize katkı koyann herkese ve 40 yıl içerisinde Federasyonumuza maddi ve manevi yönden yardım eden herkese teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.