kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$64.390
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
18°C
LONDRA
18°C
Hafif yağmur
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
17°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Perşembe açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Futbol Federasyonu’nda bir sezonda 7 istifa !

Türk Toplumu Futbol Federasyonu bu sezon tarihinin en krizli anlarından birini yaşıyor.

Futbol Federasyonu’nda bir sezonda 7 istifa !
14.05.2016
0
A+
A-
TTFF Yönetim Kurulu'nun bu fotoğrafında daha sezon bitmeden şu anda üç isim bulunmuyor.

TTFF Yönetim Kurulu’nun bu fotoğrafında daha sezon bitmeden şu anda üç isim bulunmuyor.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu bu sezon tarihinin en krizli anlarından birini yaşıyor.

Sezon başında yapılan Olağan Genel Kurul’da kulüplerin oybirliği ile seçilen 14 Yönetim Kurulu’nda daha sezon bitmeden biri iki kez olmak üzere gidip, geri dönmeli tam 7 istifa olayı yaşandı. Sezon başında Turgut Esendağlı ile başlayan istifa zinciri buna bağlı olarak Sekreter Mehmet Gözde’nin istifasını sezon ortasında gündeme getirdi. Daha sonra kulüplerin çoğunluğunu ısrarıyla Gözde göreve devam kararı aldı.

Ancak geçtiğimiz Pazartesi günü Federasyona mesaj gönderen Mehmet Gözde, bir kez daha istifa etti. Yönetimin en önemli görevi olan Sekreterlikten ayrılan Mehmet Gözde’nin istifa nedenini belirtmediği öğrenildi.

Federasyonun önemli isimlerinden biri olan Mehmet Mimoğlu’nun istifasını verdiği, ancak yönetimde Başkan Kemal Soyer ve bazı isimlerin ısrarı nedeniyle şimdilik bu kararını ertelediği ortaya çıktı.

Mimoğlu, yaşanan bazı durumların kendisini rahatsız ettiğini, ancak Yönetim Kurulu’nu ligin son haftalarında zor durumda bırakmamak için istifa kararını uygulamaya sokmadığını söylediği ortaya çıktı. Şu anda yönetim olarak öncelikli işlerinin ligin tamamlanması olduğunu kaydeden Mehmet Mimoğlu’nun, önlerinde Birinci Küme play-off karşılaşmaları, İkinci Küme play-off finali ve Vatan Catering İkinci Küme Kupası finali, 19 Mayıs turnuvası ve sezon sonu balosu gibi yoğun bir program olduğunu, daha sonra da Haziran ayında yapılacak Olağan Genel Kurul için tüzük önerilerinin hazırlanacağını ifade ettiği kaydedildi.

Bu arada toplantılara devamsızlıkta gündeme gelen Oktay Amasyalı’nın istifa niyetine de kulüpler de oylarıyla ‘Hayır’ dedi. Ancak geçtiğimiz günlerde gelişmelerden rahatsız olan Amasyalı’nın istifasını verdiği, ancak Başkan Kemal Soyer’in araya girmesiyle şimdilik geri adım attığı öğrenildi.

Sezon ortasında istifası gündeme gelen İbrahim Tümse’nin de bazı kulüplerin ısrarıyla görevine devam ettiği belirtilirken, Lisans Sekteri Turgay Yamanşef de bir ay kadar önce görevini bıraktığını gazetemize açıkladı.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun geçtiğimiz Perşembe günü yaptığı toplantıya ise 14 üyeden 11’i katıldı. Mehmet Gözde ve Turgay Yamanşef’in yanısıra mazereti bulunan Fikret Gönlübol da toplantıya iştirak etmedi.

Son toplantıya katılan isimler şöyleydi: Kemal Soyer, Nazım Çelebi, Mehmet Mimoğlu, Osman Ercen, Mustafa Çetinkaya, Levent Ruso, Oktay Amasyalı,  İrfan Davulcular, Zeki Salih, İbrahim Tümse.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.