kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$63.928
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
19°C
Salı Az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Perşembe parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C

Esendağlı 4. kez Başkan oldu

19.06.2012
0
A+
A-

TÜRK Toplumu Futbol Federasyonu’nda 37’nci sezonun Genel Kurulu’nda başkanlık görevine yine Turgut Esendağlı seçildi.

Geçtiğimiz Pazartesi (18 Haziran) akşamı Palmers Green’deki federasyon binasında gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula katılım çok büyük oldu. Ligde faaliyette bulunan 20 takımdan tamamının katıldığı toplantıdan önce ise tüzük değişikliklerinin ele alındığı Olağanüstü Genel Kurul yapıldı. Federasyon yönetiminin sunduğu 5 öneri oy çokluğu ile kabul edildi.

BAށKANLIK SEÇİMİNDE TARTIށMA

Akın Uysal’ın başkanlığında ށener Gökçe ve Asım Dikaver’den oluşan Divan Heyeti’nin oluşturulmasıyla başlayan Genel Kurul’da önce faaliyet raporu Sekreter Mehmet Mimoğlu tarafından okunarak, onaylandı.

Mali rapor, Mali Sekreter Osman Ercen tarafından okundu. Ancak bu raporun okunması esnasında Binatlı yöneticileri, kendilerine bu raporun daha önce iletilmesini ve daha detaylı olarak hazırlanması gerektiğini söyleyerek, eleştirilerde bulundu. Başkan adayı Nazım Çelebi, harcamalar ve federasyon binasının ödemeleri konusunda eleştirilerde bulundu. Bunlara cevapları ise Başkan Turgut Esendağlı verdi. Mali raporda 15 oyla kabul edildi.

SEÇİM HEYECANI

Genel Kurulun son bölümündeki seçimler kapalı oyla yapıldı. Başkanlık için şimdiki Başkan Turgut Esendağlı ile eski başkanlardan Nazım Çelebi yarıştı. Esendağlı ve Çelebi yapacakları hizmetleri anlattı. Oylama sonunda Çelebi’nin 4 oyuna karşılık, 16 oy alan  Turgut Esendağlı bir kez daha başkanlığa seçilmiş oldu.

Birden fazla adayın ortaya çıktığı Mali ve Disiplin Sekreterlikleri ile faal üyelikler için de seçime gidildi.

Diğer sekreterliklerde adaylar birer tane olduğundan seçim gerçekleşmedi.

Ancak Mali Sekreterlik öncesi adaylardan Fikret Gönlübol’un çekilmesi üzerine Osman Ercen otomatikman aynı göreve geldi. Disiplin Sekreterliği için de adaylardan Yakup Hüseyin çekilme kararı verdi. Kalan iki aday için yapılan şeçimde  Hüsnü Kişi’ye 13, İbrahim Tümse’ye de 7 oy çıktı. Üç faal üyelik için 4 aday yarıştı. Levent Ruso 15, Serdar Sarı 14 ve İbrahim Tümse 11 oy alarak seçimi kazanırken, toplantıda olmayan Ümit Çıkıkçıoğlu’na da 5 ay çıktı. Daha önce adaylığını koyan Salih Düzgün çekildi.

2012-2013 SEZONU YÖNETİM KURULU

Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun 2012-2013 döneminde görev yapacak Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan: Turgut Esendağlı, Asbaşkan: Kemal Soyer, Sekreter: Mehmet Mimoğlu, Mali Sekreter: Osman Ercen, Lisans Sekreteri: Turgay Ymanşef, Fikstür Sekreteri: Mustafa Çetinkaya, Disiplin Sekreteri: Hüsnü Kişi, Faal üyeler: Levent Ruso, Serdar Sarı, İbrahim Tümse.

4 ÜYELIK DEGİŞTİ

Yönetim Kurulu’na yeni sezon için geçen yılki kadroda olmayan dört yeni isims eçildi. Daha önceki dönemlerde görev yapan Levent Ruso, Hüsnü Kişi ve İbrahim Tümse yönetime girerken, Huseyin Gazioğlu da fedresyon yönetimine ilk kez katıldı.

Başkan Turgut Esendağlı ise 4. kez üst üste başkanlık görevine getirilirken, Hasan Çakarto’dan sonra en fazla bu göreve seçilen isim oldu.

Images / Erem Kansoy

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.