kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3391
EURO
35,1103
STERLIN
41,0618
BITCOIN
$62.781
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
17°C
LONDRA
17°C
Kapalı
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
15°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Başarılı teknik direktör Ali Mustafa, gençlere şans vermeye devam ediyor

04.07.2022
0
A+
A-

TOTTENHAM spor kulübünde çalışan ve Türk Toplumu Futbol Federasyonu genç Karma takımı ile Türkiye’de Ümraniyespor karşısında galibiyete taşıyan teknik direktör Ali Mustafa, Enfield ve Barnet’teki Akademisi için denemeler yapıyor.

Tottenham Scout Ali Mustafa, Enfield, Southgate ve Barnet’te bulunan Pro Elite Futbol Akademisi’nin sahibidir ve 18 aylıktan 7. Sınıfa kadar olan küçük çocukları eğitmektedir. U16 Türk Toplumu Futbol Federasyonu Karma takımı Ümraniyespor’u 2-0 yendikleri maçı yöneten Ali Mustafa, bu sezon takımı geliştirmek için daha fazla oyuncu arıyor.

1000’den fazla oyuncusu bulunan ve Premier Lig kulüplerine 10’dan fazla oyuncuyla sözleşme imzalayan Pro Elite Academy, oyunlarını geliştirmek ve en yüksek standartta koçluk yapmak isteyen yeni oyuncular için deneme seansları düzenliyor. Son zamanlarda Ali Mustafa’nın akademisine 4 yaşındayken katılan bir oyuncu, Tottenham Hotspur U9 ile 2 yıllık sözleşme imzaladı ve Ali, daha birçok oyuncunun bu adımları takip etmesini umuyor.

Londra Gazete’ye özel açıklamalarda bulunan genç teknik direktörü Ali,  “Sistemi kıran daha fazla Türk oyuncu görmeyi çok isterim ama her şey kaliteli koçlukla başlar. Koçların onları geliştirebilmesi için çocukların erkenden iyi bir akademide olmaları gerekiyor’’ ifadesini kullandı.

Ali, geleceğin futbolcularının katıldıkları iyi bir akademi eğitim sistemine sahip olmasının oyunlarının tüm bölümlerini geliştirebilmeleri için önemli olduğunu söyledi.

“Kaliteli koçluk, çocuklar için büyük bir fark yaratıyor. Yaşlandıkça ve farklı ortamlara girdikçe öne çıkabilmeleri için top üzerinde ve 1v1 durumlarında rahat olmaları gerekiyor” ekledi.

Ali geçen ay İstanbul’u ziyaret ettiklerinde Karma’yı yönetmek için seçildi ve bir hafta boyunca profesyoneller gibi antrenman yapmak ve yeni yükselen Süper Lig takımı Ümraniyespor’a karşı oynamak için 16 Türk oyuncudan oluşan bir grubu TFF Riva Tesisi’ne götürdüğünü belirtti.

Milli Takım’ın antrenman sahasında ilk kez Londra’dan bir takım İstanbul’a gitmiş ve Türkiye’de ilk kez profesyonel bir takıma karşı galip gelmişlerdi. Maç 2-0 bitti ve şimdi Ali, nereye yükselebileceklerini görmek için bir sonraki Türk futbolcu setini geliştirmeye çalışıyor.

Doğrudan bir deneme (18 ay – 7 yaş) için rezervasyon yaptırmak isterseniz, bunu buradan yapabilirsiniz: www.efacademy.co.uk

Çocuğunuzun Ali’nin takımlarından birine (U6 – U12) katılmasını istiyorsanız, ona buradan e-posta gönderebilirsiniz: info@efacademy.co.uk

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.