kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.912
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

İngiltere’nin gündemindeki Türk futbolcu Daniel Tan Barlaser

İngiltere’nin gündemindeki Türk futbolcu Daniel Tan Barlaser
07.01.2022
0
A+
A-

İngiltere basınında gündem, babası Türk, annesi İngiliz olan bir futbolcu. İngiltere 1. Ligi’nde liderlik koltuğunda oturan Rotherham United’ın çift pasaportlu oyun kurucusu Daniel Tan Barlaser, aralık ayının oyuncusu seçildi. 9 kez Türkiye U16, 6 kez Türkiye U17, 2 kez de İngiltere U18 milli formalarını giyen Barlaser, geçtiğimiz ay oynadığı 5 lig maçında 4 gol atarak takımının başarısına büyük katkıda bulundu.

İngiltere’nin bugünkü Futbol gündemininin önemli isimlerinden biri, Türk asıllı futbolcu Daniel Tan Barlaser oldu. Babası Türk, annesi İngiliz olan ve şu anda İngiltere 1. Ligi’nde lider durumda bulunan Rotherham United’da oyun kurucu olarak görev yapan 24 yaşındaki futbolcu, aralık ayının futbolcusu seçildi.

HEM TÜRK HEM DE İNGİLİZ MİLLİ FORMALARINI GİYDİ

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United’ın altyapısından yetişip 9 kez Türkiye U16, 6 kez Türkiye U17, 2 kez de İngiltere U18 milli formalarını giyen Daniel Tan Barlaser, geçtiğimiz ay oynadığı 5 lig maçında 4 gol atarak takımının başarısına büyük katkıda bulundu.

ARALIK AYINDAKİ 5 LİG MAÇINDA 4 GOL ATTI

Şu an lider durumda olan ve Premier Lig’in bir alt seviyesi olan Championship’e en yakın takım pozisyonunda bulunan Rotherham United’ın bu sezonki başarısı, oyun kurucu Barlaser tarafından yönetildi. Başarılı oyuncu, performansını 4 golle süsleyerek İngiltere 1. Ligi’nde aralık ayının oyuncusu seçildi.

DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE BİR ÖDÜL KAZANMADIM

Yayıncı kuruluş Sky Sports’a konuşan Barlaser, “Kesinlikle çok mutluyum, daha önce hiç böyle bir ödül kazanmadım. Tabii ki takım arkadaşlarıma teşekkür etmeliyim, birlikte harika bir form yakaladık ve buna katkıda bulunmayı başardım.” dedi.

ÖDÜL İÇİN HERKESE MİNNATTARIM

Türk ve İngiliz pasaportlarına sahip Daniel Tan Barlaser, sözlerine şöyle devam etti: “Takımın, menajerin ve diğer personelin çabaları olmadan hiçbir bireysel ödül kazanamazsınız ve onlara ne kadar teşekkür etsem az. Örneğin, attığım gollerden birkaçı takım arkadaşlarımın kazandığı penaltılardı ve bir diğeri Chieo’nun (Ogbene) topu bana vermek için attığı ciğerleri parçalayan bir koşuydu, bu yüzden herkese çok minnettarım.”

ETKİLEYİCİ GÖRÜNTÜSÜNE GOLLERİNİ DE EKLEDİ

Sky Sports’un uzman yorumcusu Don Goodman da Barlaser hakkında şunları söyledi: “Eski Newcastle United stajyeri, bu sezon Paul Warne’ın promosyon kovalayan takımının temel dayanağı oldu, ancak son zamanlarda etkileyici görüntüsüne gollerini de ekledi.”

Kaynak: Hurriyet

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.