kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5529
EURO
34,6877
STERLIN
40,1704
BITCOIN
$66.565
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

İngiltere’de maç esnasında yere yığılan 17 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetti

İngiltere’de maç esnasında yere yığılan 17 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetti
07.09.2021
0
A+
A-

İngiltere’de bir futbol karşılaşmasının 5. dakikasında yere yığılan ve hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki gençten kötü haber geldi…

Birleşik Krallık’ta bu hafta oynanan FA Gençler Kupası maçında yere yığılan genç futbolcu hayatını kaybetti  .

Dylan Rich, perşembe günü Nottinghamshire’daki Regatta Way Ground’da oynanan bir maçta sahada yere yığıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

17 yaşındaki futbolcunun maçın 5. dakikasında ani bir kalp durması yaşadığından şüpheleniliyor. Genç futbolcuya olay yerinde ilk yardım yapıldı ve acil sağlık görevlileri gelmeden önce defibrilatör kullanıldı.

Perşembe akşamı Dylan’ın futbol kulübü West Bridgford Colts, bir oyuncularının maç esnasında “ciddi şekilde rahatsızlandığını” fakat hastanede tedavi gördüğünü belirten bir açıklama yayımladı.

Pazar günü paylaştığı başka bir açıklamada kulüp, Dylan’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Açıklamada “Bu haber kulübümüzdeki herkesi perişan etti ve üzüntüye boğdu” ifadeleri yer aldı:

“Düşüncelerimiz ve dualarımız Dylan’ın ebeveynleri Mike ve Anna, kız kardeşi Lucy ve Dylan’ın ailesi, arkadaşları ve takım arkadaşlarıyla birlikte.

Kulüp, bu trajik olaydan etkilenen oyunculara ve kulüp yetkililerine elinden gelen tüm desteği sağlayacak fakat şimdilik başka bir şey söylemek mümkün değil. Herkesten bu inanılmaz zor zamanda ailenin mahremiyetine saygı göstermesini rica ediyoruz.”

Futbol takımı son günlerde Dylan için gönderdikleri destek mesajları ve iyi dilekleri için topluluktakilere teşekkür etti.

Rakip takım Boston United Pilgrims de pazar günü bir açıklama yayımladı. Açıklamada “Pilgrims’in düşünceleri şu anda tamamıyla Rich ailesi ve aynı zamanda West Bridgford Futbol Kulübü’yle birlikte” ifadesi yer aldı.

Turnuvayı düzenleyen Futbol Birliği (FA), kurumdaki herkesin Dylan’ın vefatından “derin üzüntü duyduğunu” dile getiren bir açıklama yayımladı ve futbolcunun arkadaşlarına, ailesine ve West Bridgford kulübündeki herkese taziyelerini iletti.

Birliğin açıklaması şöyle devam etti:

“Perşembe akşamı FA Gençler Kupası müsabakasındaki durum karşısında ivedilikle harekete geçen herkesin bu cesur müdahalesini takdir ediyor ve çabaları için acil servis çalışanlarına teşekkür ediyoruz.”

Perşembe akşamı East Midlands Ambulans Servisi’nden iki ambulans, bir hızlı müdahale aracı ve bir hava ambulansı olay yerine gelerek Dylan’ı Nottingham’daki Queens Tıp Merkezi’ne götürmüştü.

Gencin yere yığılmasının ardından maçın geri kalanı oynanmamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.