kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.693
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Pazar Parçalı az bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
7°C

Gençler Ligi yeniden kuruldu

Gençler Ligi yeniden kuruldu
19.07.2018
0
A+
A-

 

Türk Gençler Ligi’ne ilk kez katılacak olan Göksunspor Genç Takımı.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) çatısı altında son yıllarda eski hüviyetinden uzaklaşan Türk Gençler Ligi’nin yeniden güçlü bir yapılanma ile kurulması kesinleşti.

TTFF Başkanı Serdar Sarı ve Asbaşkan Osman Ercen’in Olağan Genel Kurul’da da vurguladığı gibi Türk Gençler Ligi’nin kurulması yolunda verdikleri vaatlere paralel olarak çalışmalar hız kazandı. TTFF’nin geçtiğimiz hafta yaptığı ilk Yönetim Kurulu toplantısında Türk Gençler U14 ve U16 Ligleri’nin resmi olarak yeniden başlatılması kararlaştırıldı. Bu lige katılan takımların saha ve hakem masrafları Federasyon tarafından karşılanacak.

Başkan Serdar Sarı, bu konuda kulüplerle temaslara devam ettiklerini belirterek, takımı olan ve kurmak isteyenlerin kendilerine başvurmalarını istedi. Asbaşkan Osman Ercen de, TTFF’ye bağlı Futbol Akademisi’nin kurulması amacıyla  temasları başlattıklarını kaydetti. Ercen, bu konuda dört altyapı antrenörü ile görüştüklerini, bu konuda en kısa zamanda çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

GÖKSUNSPOR GENÇ TAKIMINI KURDU

Öte yandan bu sezon Türk Ligi İkinci Küme’ye katılma başvurusunda bulunan ve Göksunlu’lar Derneği’nin çatısı altında bulunan Göksunspor Genç Takımı, Türk Gençler Ligi’ne başvuruda bulundu. A takımı da bulunan Göksunspor’un başkanlığını Bülent Ordu yaparken, sportif sorumluluk ise Özgür Aksu tarafından yönetiliyor.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.