kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4770
EURO
34,9370
STERLIN
40,7344
BITCOIN
$64.756
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Arda Turan, Milli Takımı bıraktı

İki gün önce milli takım uçağında gazeteci Bilal Meşe’ye saldıran, üstü kapalı olarak Yıldırım Demirören ve Fatih Terim’e küfür eden Arda Turan, gündeme damgasını vurdu.

Arda Turan, Milli Takımı bıraktı
07.06.2017
0
A+
A-

İki gün önce milli takım uçağında gazeteci Bilal Meşe’ye saldıran, üstü kapalı olarak Yıldırım Demirören ve Fatih Terim’e küfür eden Arda Turan, gündeme damgasını vurdu.

Fatih Terim’in kadrodan çıkardığı Arda, basın toplantısı düzenledi, “Pişman değilim, kuş gibi hafifledim” dedikten sonra milli takımı bıraktığını açıkladı. Barcelona’lı futbolcu konuşmaya başlayınca basın mensupları toplu olarak salonu terk etti, ortaya bu ilginç tablo çıktı.

Medya mensupları, toplantı için salonda Arda Turan’ın gelmesini bekledi. Arda tam konuşmaya başlayacağı sırada ise basın mensupları salondan çıktı. Arda Turan ise kameramanlarla kaldı.
ARDA TURAN NE DEDİ?

“Pişman mıyım? Değilim. Kuş gibi hafif hissediyorum.  Hocamız ve TFF Başkanı’yla birlikte konuşup Kosova maçında olmama kararı aldık. Ben iyi adam olmak, onurlu bir adam olmak için yaşadım.  Hayatım boyunca yapılanları unutmadım. Hep insanlara söyledim, “İstiyorsanız kenara çekileyim” dedim. Hayatım boyunca ne yaptıysam bedelini ödedim. Ben bu tür haberleri yapan herkese aynı tepkiyi yine vereceğim. Milli Takım kariyerimi noktalıyorum. Milli takımın her kademesine hizmet etmiş, ülkesini seven, formaya aşık olan biri olarak konuşuyorum. İnşallah insanlara iyi futbolculuğumu değil de adamlığımı bırakırım.” (FANATİK)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.