kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,6004
EURO
34,8095
STERLIN
40,6526
BITCOIN
$64.945
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Uçak personeliyle seks partisi yaptılar

Adını gizli tutan eski futbolcu aynı zamanda bir yazar Premier Lig yıldızlarının yaşadığı seks, kumar ve uyuşturucu konusundaki aşırılıkları anlattıldığı yeni kitabını piyasaya sürdü.

Uçak personeliyle seks partisi yaptılar
12.05.2017
0
A+
A-

Adını gizli tutan eski futbolcu aynı zamanda bir yazar Premier Lig yıldızlarının yaşadığı seks, kumar ve uyuşturucu konusundaki aşırılıkları anlattıldığı yeni kitabını piyasaya sürdü.

“The Secret Footballer: What Goes on Tour” adlı yeni kitap İngiliz futbolunu sarstı. Kitap İngiltere’deki futbolcuların en kötü en utanç verici ve en komik hareketlerini anlatıyor. Las Vegas’ta şampanyalı seks partilerinden uçak hostesleriyle kokain çekmeye kadar varan olaylar silsilesini şaşkınlıkla okuyacağınız kitap futbol camiasını karıştıracak cinsten.

Adını gizleyen yazar Mirror Sport’a yaptığı açıklamada ‘Kitap birçok insanı şoke edecek’ diyor. Kitapta Marbella’dan Ibiza’ya Dubai’den Las Vegas’a uzanan bu olaylar silsilesinde futbolcuların sezon öncesi tatillerinde milyonlarını seks, içki ve uyuşturucuya nasıl yatırdıkları gözler önüne seriliyor.

Yazar kitabında, Para Avcısı (The Wolf of Wall Street) filminde Leonardo DiCaprio’nun canlandırdığı Jordan Belfort karakterinin yaşamıyla futbolcuların yaşamı arasındaki benzerliğe dikkat çekiyor. Kitaptaki detaylara gelirsek limuzinlere, özel jetlere, Ibiza’daki gece kulüplerine gitmek için helikopterlere yüklü faturalar ödeyen futbolculardan bahsediyoruz.

Vegas’ta kokain çeken oyuncular aynı kadının dikkatini çekmek için Üç Dünya Kupası kazanmış bir Brezilyalı futbolcuyla şampanya savaşı yapıyor. Adı saklanan futbolcu ‘Futbolcuysan her gece farklı bir yataktasın’ diyor ve ekliyor ’20’li yaşlarındasın, milyonların var ve kadınlar seninle olmak için çıldırıyorlar.’

Kitap tanınmış bir havayolu şirketinin dört hava hostesinin telefon numaralarının bu futbolcuların cep telefonlarında kayıtlı olduğunu da ortaya çıkarıyor. Adı geçen futbolcular Premier Lig’deki diğer oyuncular tarafından tanınıyor ve saygı duyuluyorlar. Onlar kendi zanaatlarının Messi’si, Suarez’i, Neymar’ı Ronaldo’su. Uçak kalkar kalkmaz tek kişilik yataklarına uçak personelini davet eden ve seks oyunlarına başlayan isimler. Kitap ayrıca Premier Lig’le alt lig oyuncuları arasında kurulan hiyerarşik düzene de dikkat çekiyor.

Bu yazarın beşinci kitabı. Oyuncuların bu kitapları okumayı sevdiğini söyleyen yazar son kitabında adı geçen oyuncuların kim olduğuyla ilgili spekülasyonlarla ilgili olarak ise kimliklerin açıklanmaması gerektiğini söylüyor. Futbolcuların bahsedilen kişilerin kimler olduğunu gayet iyi bildiğini kaydeden yazar ‘Hiç kimsenin bu durumla ilgili sorunu yok bu yüzden açıklamazlar’ diyor. Yazar bu kitapları çıkarma motivasyonunun tamamen para olduğunu söylüyor ve ekliyor: ‘Ne zaman paraya ihtiyacım olsa yazıyorum, çünkü kaybedecek bir şeyim yok.’

Futboldaki herkesin kendisinin tehlikeli olduğunu bildiğini söyleyen yazar ‘Cesetlerin nereye gömüldüğünü biliyorum çünkü onların bazılarını ben asmıştım’ diyecek kadar da cesur. Peki kitabın yazarı kim? Yazar kendisinin profesyonel futbol oynadığını belirtiyor. 15 yıl boyunca futbolculuk yapmış. 75 bin kişi önünde Manchester United’a karşı, 500 seyirci önünde Carlisle United’a karşı oynadığını söylüyor.

Birkaç detay daha veriyor: Dünyanın en iyi oyuncularıyla ve onlara karşı oynadım. Steven Gerard, Wayne Rooney, Paul Scholes, Xabi Alonso, Fernando Torres, Ronaldo hatta Robbie Savage’e karşı oynadım. Futbolda sahadaki 90 dakikanın buz dağının görünen kısmı olduğunu ve suyun altında daha çok hikayeler bulunduğunu belirten yazar bu kitapla buz dağını birazcık daha erittiğinin altını çiziyor.

Guardian’da The Secret Footballer adıyla köşe yazılarını sürdüren bu gizli yazar ilk kitabı 2012’de yazmıştı. Kitaptan bir notla bitirelim: Biz Vegas’ın krallarıydık, gece kulüplerini kapattık, hostesleri kaçırdık. (FANATİK)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.