kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$62.947
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazar Parçalı az bulutlu
14°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Ligimizi kuracağız

Ligimizi kuracağız
05.07.2012
0
A+
A-

UMIT_CIKICIOGLU_KUPAWEB

LONDRA Türk Masterler takımı Sorumlusu Ümit Çıkıkçıoğlu,  Türk Toplumu Futbol Federasyonu tarafından kurulması planlanan Türk Veteran Ligi konusunda son günlerde kendileri aleyhine yapılan spekülasyonları değerlendirdi. 5 yıldan beri faaliyet gösterdiklerine değinen Ümit Çıkıkçıoğlu, kendilerinin Türk Veteran Ligi’nde yer almalarının mümkün olmadığını, takımda yeralan futbolcularında aynı düşüncede olduğunu ifade etti.

Çıkıkçıoğlu, son olarak düzenledikleri turnuvanın kendilerine 17.000 pounda mal olmasına rağmen, mali açıdan hiçbir zorluk çekmediklerinin de altını çizerek şunları söyledi:

“Son zamanlarda aleyhimize çeşitli konuşmalar yapılıyor. Futbol Federasyonu binasında bile bizim içişlerimizle ilgili sözler sarfediliyor. fiunu herkes bilsin ki biz ayrı bir camiayız. Bundan sonraki hedefimiz 4-6 takımlı bir Masterler Ligi kurmaktır. Bunu maddi ve manevi alanda yapacak güçteyiz. Kadromuzdaki futbolcu arkadaşlarımız uzun yıllar Türk Ligi’nde forma ıslattılar. Hepimiz birlik ve beraberlik  içindeyiz. İleriki yıllarda Türk Ligi’ne bile sponsor olacak güce doğru ilerliyoruz. Futbol Federasyonun da ayrı bir lig kuracağını öğrendik. Onlara karşı da bir tavrımız yok. Biz de, onlarda ayrı lig kurabilir. Bizim kapımız herkese açık. Gizlimiz, saklımız yok.”

TURNUVA IÇİN TEށEKKÜR

Ümit Çıkıkçıoğlu. 2012 Portfolio Masterler London Cup Turnuvası’nın kendileri açısından her yönüyle başarılı geçtiğine değindi. Turnuva için 14 bin 200 poundluk masraf yaptıklarını, ayrıca takımda yer alan 6-7 futbolcunun da konuklara yönelik verdikleri yemek ve diğer hizmetlere harcadıkları ile rakamın 17000 poundu bulduğunu vurgulayan Çıkıkçıoğlu, Kıbrıs’tan gelen katılan Güzelyurt ve Lefkoşa-Yeni Boğaziçi Masterleri başta olmak üzere, turnuvaya maddi ve manevi alanda katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Ümit Çıkıkçıoğlu, “Özellikle özel harcamalarda bulunan futbolcu arkadaşlarımızla, bize önemli gelir getiren dergimiz hazırlanmasını sağlayan  Hey Print fiirketi’ne, buraya reklam vererek veya parasal katkıda bulunan arkadaşlarımıza, basına ve halkımıza ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.