kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5975
EURO
35,0012
STERLIN
40,7770
BITCOIN
$64.401
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Haringey’den güvenliği arttıran yeni alarm sistemi

7 gün 24 saat evinizde özgürce yaşamanız ve gerektiği zaman size acil yardım hizmeti sunan “Güvenli ve Huzurlu” (Safe and Sound), Haringey Belediyesi öncülüğünde başladı.

Haringey’den güvenliği arttıran yeni alarm sistemi
25.08.2016
0
A+
A-

Remote control lock to a home.

7 gün 24 saat evinizde özgürce yaşamanız ve gerektiği zaman size acil yardım hizmeti sunan “Güvenli ve Huzurlu” (Safe and Sound), Haringey Belediyesi öncülüğünde başladı. Evinizde oluşabilecek her türlü acil durumda 7/24 hizmet veren Güvenli ve Huzurlu servisi, evinizde çıkabilecek yangın, hırsızlık veya su baskını gibi ani ve acil durumlarda yardımınıza koşuyor. Sistem, aynı zamanda günlük ilaç zamanlarınızı ve benzeri rutin programlarınızı takip ederek yapmanız gereken günlük rutinleri de hatırlatma servisine sahip.

Sadece servisi kullananlar için değil, kişinin çevresi için de büyük kolaylıklar sunan Güvenli ve Huzurlu servisinin çalışması için sadece bir telefon hattı ve elektrik güç noktasına ihtiyacı var. Sistem kurulduktan sonra herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olduğunda, kısaca kırmızı butona veya kişisel uzaktan kumandaya basarak ana merkezle bağlantınızı kurabilirsiniz.

6c8869750b268d3911ef52a29a54de30

BU TEKNOLOJİ SİZE NASIL YARDIMCI OLACAK?

Sistem kurulduktan sonra, ana merkeze evinizden otomatik bir mesaj gönderilerek alanlarında uzman operatörler iletişim bilgilerinizi anında sisteme kaydedecektir. Sistem kullanıcılarına aşağıdaki servisleri sunacak:

  • Sahte/dolandırıcı satıcı düğmesi: Kapınıza bir yabancı bir ürünü pazarlamaya geldiğinde durumdan emin değilseniz size yardımcı olacak ekipler devreye girecek.

 

  • Gaz Detektörü: Evde gaz sızıntısı durumunda detektörler devreye girerek anında size haber verecek.

 

  • İlaç/rutin hatırlatıcı: Günlük kullandığınız ilaç ve tedavi ürünlerini size hatırlatacak ve atladığınız bir rutini de yine farklı bir alarmla size haber verecek.

 

  • Evde düşme/kaza detektörü: Otomatik olarak evde düşme ve kazaları görerek ana merkeze otomatik haber gönderip yardım gelmesini sağlayacak.

 

  • Sel/sızıntı detektörü: Herhangi bir sıvı sızıntısını önceden fark ederek alarmlarla size haber verecek.

 

* Anahtar kasaları: Anahtar ve değerli eşyalarınızı saklı tutabileceğiniz güvenli bir alan sunacak.

 KİMLER BU SERVİSTEN YARARLANABİLİR VE ÜCRETİ NE KADAR?

Haringey Alarm Servisi her yaştan evdeki güvenliklerini arttırma ihtiyacı hisseden kişilere hitap eden bir sistem olmakla beraber, herkesin kullanımına açık.

Eğer Housing Benefit kapsamındaysanız, bu servis için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Eğer Housing Benefit kapsamında değilseniz, haftalık cüzi bir miktar vermeniz beklenebilir.

Daha fazla bilgi için:

Haringey Community Alarm Service, Haringey Council

London N2 8YX

030 8489 2365

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.