kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$62.776
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
17°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazartesi Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

TikTok Shop ikinci el lüks kategorisini İngiltere’de başlattı

TikTok Shop ikinci el lüks kategorisini İngiltere’de başlattı
23.04.2024
0
A+
A-

TikTok Shop, İngiltere’de ikinci el lüks moda kategorisine girdi. ABD’de ikinci el kategorisi 6 aydan uzun süredir açık ve sahteciliği karşı TikTok Shop ABD’deki tüm ikinci el markaların üçüncü taraf doğrulayıcılardan sertifika alması gerekiyor. Beş İngiliz markası, Sellier, Luxe Collective, Sign of the Times, HardlyEverWornIt ve Break Archive’de kendi şirket içi kimlik doğrulama süreçlerine sahip.

Dünya genelinde 2023 yılında ikinci el lüks pazarının, 49,3 milyar doları aşması teknoloji şirketlerini harekete geçirdi.

Popüler sosyal medya platformu Tik Tok’un, kullanıcılarının alışveriş yapmasına olanak sağlayan Tik Tok Shop, ABD’den sonra İngiltere’de, ikinci el lüks kategorisini devreye aldı. TikTok Shop’un ikinci el lüks kategorisine girişi, büyüyen ikinci el lüks ürünler pazarından yararlanmak için stratejik bir hamle. TikTok Shop, ABD’de altı aydan fazla bir süredir faaliyette.

Yeni kategori, Birleşik Krallık’taki müşterilerin TikTok uygulamasından çıkmadan ikinci el lüks kıyafetler, tasarım çantalar ve diğer aksesuarları satın almasına olanak tanıyor. Aralarında Sellier, Luxe Collective, Sign of the Times, HardlyEverWornIt ve Break Archive’ın da bulunduğu yalnızca beş İngiliz markası ilk etapta, Tık Tok Shop’da yer alıyor.

Platform, TikTok Shop’un 2022’de piyasaya sürülmesinden bu yana yaklaşık 1 milyar dolardan fazla değerde ürün sattı. Ancak başarısına rağmen, Tik Tok Shop’da sahte ve düşük kaliteli ürünlerin piyasaya aktığını iddia ediliyor. Sahte ürünler, bugün, en büyük e-ticaret devlerinin, Amazon, eBay ve diğerlerinin en büyük sorunu.

Sahteciliğe karşı koruma politikası var

Diğer satış pazaryerleri gibi TikTok Shop’da bir satıcının sahte ürün sattığı kanıtlanırsa tam para iadesini garanti eden bir sahteciliğe karşı koruma politikası var. dır. Şirketin sahteciliğe karşı mücadeleye yardımcı olmak için lüks ürünler şirketi LVMH ile görüşme içerisinde bulunduğunu açıklandı.

TikTok Shop ABD’deki tüm ikinci el markaların üçüncü taraf doğrulayıcılardan sertifika alması gerekir. TikTok, platformdaki tasarım çantaların orijinal olduğundan emin olmak için kimlik doğrulama hizmetleri için Entrupy ve Real Authentication ile ortaklık kurdu.

TikTok Sözcüsü’de yaptığı açıklamada beş İngiliz markasının hepsinin kendi şirket içi kimlik doğrulama sürecine sahip olduğunu söyledi. Diğer ikinci el markalar için henüz açıklama yapılmadı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.