kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.909
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
14°C
LONDRA
14°C
şiddetli yağmur
Pazartesi Kapalı
15°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Perşembe hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Muhafazakar Parti’nin Londra Belediye Başkanı adayı açıklandı

Londra Belediye Başkanlığı için iktidardaki Muhafazakar Parti’den yarışacak isim Zac Goldsmith oldu.

Muhafazakar Parti’nin Londra Belediye Başkanı adayı açıklandı
08.10.2015
0
A+
A-

 

londrabelediye

Londra Belediye Başkanlığı için iktidardaki Muhafazakar Parti’den yarışacak isim Zac Goldsmith oldu.

İngiltere’de iktidardaki Muhafazakar Parti’nin Mayıs 2016’da yapılacak Londra Belediye Başkanlığı seçiminde adayının Zac Goldsmith olduğu açıklandı.İngiltere Başbakanı David Cameron’ın liderliğindeki partiden yapılan açıklamada, 5 Mayıs 2016’da düzenlenecek Londra Belediye Başkanlığı seçimi için yarışacak adayların belirlendiği ve parti üyeleri arasında yapılan oylamada, oyların yüzde 70,6’sını alan ismin 40 yaşındaki Zac Goldsmith olduğu duyuruldu.

Britain's Zac Goldsmith arrives at an organic Indian feast entitled "An Elephant Durbar" at Petersham House in Richmond, south-west London on June 27, 2006. The fund-raising event, arranged by new London charity "elephant family", will benefit the future of wild Asian elephants. REUTERS/Paul Hackett (BRITAIN)

08ÜNLÜ GOLDSMITH AİLESİNİN GEZGİN ÜYESİ

Oylama sonucunun açıklanmasının ardından değerlendirmede bulunan Londra’nın güneybatısındaki Richmond Park ve North Kingston bölgesinin Muhafazakar milletvekili Goldsmith, seçilmesinden dolayı onur duyduğunu belirterek, “Bunun hakkını verebilmek için yorulmadan çalışacağım. Ulaşım ağımızda rekor bir yatırım gördük. Bu yatırımı devam ettirmemiz gerekli. Ancak Londra’nın karşılaştığı en büyük zorluk, konut krizi. Yaşam çevremiz de büyüyen bir baskıyla karşı karşıya. Çevremizi korumamız, zenginleştirmemiz, soluduğumuz havayı radikal bir şekilde iyileştirmek için yeşil alanlara erişimimizi geliştirmemiz gerekli” diye konuştu.

Bu arada Zac Goldsmith’in adaylığının açıklanmasının ardından, İngiltere Başbakanı Cameron da resmi Twitter hesabından Goldsmith’i kutladı.

Cameron Twitter’dan, “Goldsmith eminim (mevcut Londra Belediye Başkanı) Boris Johnson’ın çıkardığı harika işlerin üzerine ekleme yaparak geliştirecektir” ifadesini kullandı.

2010’dan bu yana İngiliz Parlamentosu’nda Richmond Park ve North Kingston’ı temsil eden Goldsmith, çevreci görüşleri ve Avrupa Birliği’ne karşı duruşuyla biliniyor.

Üniversite okumak yerine dünyayı gezmeyi tercih edenler arasında bulunan, Yahudi kökenli Alman Goldsmith ailesinin üyesi Goldsmith’in politikaya ilgisi de aileden geliyor. Zac Goldsmith’in iki dedesi de Muhafazakar Parti üyeleri olarak parlamentoda koltuğa sahipti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.