kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5239
EURO
34,9166
STERLIN
40,7429
BITCOIN
$62.652
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
16°C
LONDRA
16°C
Parçalı bulutlu
Salı Hafif yağmur
17°C
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Cuma parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Ed Miliband: Bütün göçmenler İngilizce konuşabilmeli

Ed Miliband Britanya’ya yeni bir yaşam kurmak için gelen göçmenlerin İngilizce konuşabilmesi gerektiğini söyledi.

Ed Miliband: Bütün göçmenler İngilizce konuşabilmeli
24.04.2015
0
A+
A-

Miliband

 

İşçi Partisi lideri Merseyside’ta bir okulda yaptığı seçim kampanyası konuşmasında Miliband özellikle göçmen sağlık çalışanlarının hastalarla çalışmaya başlamadan önce iyi düzeyde İngilizce konuşma zorunlulukları olmasını kanunla zorunlu kılacaklarını açıkladı.

Miliband sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz Britanya’ya gelen herkesin özellikle kamu işinde çalışan ve halkla yüz yüze iletişim kuran bir iş yapan göçmenlerin çok iyi derecede İngilizce konuşmalarını bekliyoruz”

“KAPILARIMIZI KAPATMIYORUZ, ORTAK DİL KONUŞMAMIZ ŞART”

 İşçi Partisi lideri ortak bir dilin farklı ülkelerin kültürleri arasındaki bariyer engelleri arasında köprü olacağını söyledi.

Miliband “Toplumumuz çok hızlı bir şekilde değişiyor. Ancak biz bu değişimle kapılarımızı kapatarak ve ayrı bir yerde hayatımızı yaşayarak mücadele etmek istemiyoruz. Bunun yerine birlikte yaşama yollarını bulmak istiyoruz. Britanya’da farklı kültür, dil, din ve geçmişe sahip olan insanlar kendi kültürlerini yaşayabilirler ancak ortak bir kimliğe de sahip olmalıyız. Bunun yolu da aynı dili konuşmaktan geçiyor.” dedi.

Miliband konuşmasında aynı zamanda bir önceki İşçi Partisi hükümetinin göçmenlik politikasında yanlışlar yaptığını itiraf etti ve şunları ifade etti: “2004 yılında AB’ye katılan yeni ülkelerin ülkeye girişleri konusunda maksimum giriş kontrolündeki yanlıştık. Yanlış olmamızın sebebi çalışanlar, ülkedeki bu değişiklik için hazır değildi. Bu hatayı yeniden yapmayacağız”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.