kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4056
EURO
34,7963
STERLIN
40,6793
BITCOIN
$62.356
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
15°C
LONDRA
15°C
Parçalı bulutlu
Salı Orta şiddetli yağmur
18°C
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cuma kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

TfL’nin Londra Metrosu ücretlerini Cuma günleri çok daha ucuz hale getirmeyi planladığı bildirildi

TfL’nin Londra Metrosu ücretlerini Cuma günleri çok daha ucuz hale getirmeyi planladığı bildirildi
11.04.2023
0
A+
A-

Londra Metrosu’nun yoğun olmayan seyahatleri, yolcuları salgın öncesinde görülen toplu taşıma araçlarını kullanmaya geri dönmeye teşvik etme hareketinin bir parçası olarak ilk kez Cuma günlerini içerebilir. Raporlara göre, planlar Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan tarafından ‘düşünülüyor’.

En son veriler, Pazartesi ve Cuma günleri önemli ölçüde daha az yolcunun Londra Metrosu ağını kullandığını gösteriyor ve dalgalanan bir plan, Cuma günlerinin bilet fiyatlarının, örneğin Cumartesi ve Pazar günleri gibi, yoğun olmadığını ve çalışma haftasının sonunda ücretleri daha ucuz hale getireceğini gösteriyor. i kağıdını bildirir. Rakamlar Cuma günleri, Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerine kıyasla Metro ve TfL (Londra için Ulaşım) demiryolu ağında sabah trafiğinin yoğun olduğu saatlerde yüzde 28 daha az müşteri olduğunu gösteriyor.

London TravelWatch’tan Michael Roberts şunları söyledi: “Yaşam maliyeti krizi ve Covid sonrası yeni seyahat modelleri, ulaşım operatörlerinin zor durumdaki yolcular için paranın karşılığını nasıl artıracaklarına bakmaları için iki iyi neden. Yoğun ücretlerin daha düşük yoğun olmayan ücretlerle değiştirilmesi, Londra otobüslerinde daha uzun süre geçerli hopper ücretleri yapmak ve tren yolcuları için esnek sezonluk biletlerin fiyatını düşürmek, tümü seyahat eden halka daha iyi bir anlaşma sağlamaya yardımcı olabilecek seçeneklerden sadece birkaçı.

Raporlara yanıt olarak, bir TfL sözcüsü, yoğun olmayan biletlerin zamanlamasını değiştirmek için acil bir plan olmadığını söyledi. Ulaştırma Bakanlığı, dönüş biletlerinin kaldırılması, bekarların maliyetini düşürürken gidiş dönüş satın alma için mevcut indirimi kaldırma konusunda denemeler yapıyor ve bilet sistemini basitleştirmeyi ve kolaylaştırmayı amaçladığı için önümüzdeki aylarda daha fazla reform yapmayı değerlendirecek. müşterilerin para için en iyi değeri nasıl elde edeceklerini öğrenmeleri için.

Bu, TfL yöneticilerinin kronik olarak ücretten kaçanların hareketlerini tespit etmek için sosyal medyayı kullandıklarını ve onları yakalamada “başarılı” olduklarını doğruladıkları zaman gelir. Dünyanın en büyük toplu taşıma biletleme konferansı olan Transport Ticketing Global 2023’te (7 Mart) TfL gelir koruma politikası yöneticileri Nicola Bradey ve John Poett, biletleme geliştikçe ücret kaçakçılığının ve bununla başa çıkma yollarının da geliştiğini özetledi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.