kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$62.562
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

‘Haringey Demands Better’ halk toplantısı düzenliyor

‘Haringey Demands Better’ halk toplantısı düzenliyor
15.11.2022
0
A+
A-

‘Haringey Demands Better’ halk toplantısı ’Tasarruf politikalarına hayır, saldırılara karşı mücadeleye katıl’ şiarıyla, çeşitli sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla, 17 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da, Londra Toplum Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Londra’da faaliyet gösteren Türk-Kürt Dayanışma Merkezi, ‘Sürdürülen bu mücadelenin parçası olmak için toplantıya katılalım, çevremizi katalım’ diyerek halk toplantısına katılım için çağrıda bulundu. 

Halk toplantısı 17 Kasım Perşembe günü, saat 19’da North London Community House, ‘22 Moorefield Road, Bruce Grove, N17 6PY’ adresinde yapılacak. Konuşmacı olarak ise NEU Birleşik Genel Sekreteri Kevin Courtney, hemşire ve UNISON Ulusal Sağlık Yürütücüsü üyesi Janet Maiden, halk meclisi üyesi Lindsey German, CWU Şube Bölümü N&NW

Londra üyesi John Mensah ve RMT’den bir konuşmacı olacak. 

‘Haringey Demands Better’ yapıtığı açıklamada, kuruluş amacını şöyle ifade etmişti: 

‘‘En kötü yaşam maliyeti krizinin zemininde birlikte bir Topluluk ve Sendika ‘ağı’ başlatıyoruz – enflasyon (RPI) şu anda %12’nin üzerinde ve bu yılın sonunda %17,7’ye ulaşacağı tahmin ediliyor. Yakıt faturalarının Ekim’de ve ardından tekrar Ocak’ta artması bekleniyor ve son tahminler, faturaların astronomik bir 5000 sterline ulaşacağını gösteriyor. NHS Konfederasyonu bir “insani kriz” ile karşı karşıya olduğumuzu söylüyor.

Aynı zamanda hükümet ve işverenler, enflasyon oranının çok altında ücret artışları teklif ediyor ve karlar hızla artarken çalışma koşullarına saldırıyor. En iyi FTSE şirketleri, 2019’dan bu yana kârlarında %73’lük bir büyüme kaydetti. Yalnızca Shell ve BP, bu yılın ilk 3 ayında 16,4 milyar sterlin kâr elde etti.

Amacımız, Haringey’de baskı ve eşitsizliğe meydan okumaya çalışacak ve zenginlik ile gücü çoğunluğun lehine yeniden dengeleyen bir toplum inşa edecek bir sendikalar ve toplum örgütleri ittifakı yaratmaktır.

Başlangıç ​​noktası, hayat pahalılığıyla ilgili mevcut mücadeleleri nasıl inşa edip destekleyebileceğimizi ve işverenlerin ve hükümetin krizin faturasını işçilere ödetmeye yönelik girişimlerini nasıl destekleyebileceğimizi tartışmak ve karar vermektir. ‘.

Uzun süredir zenginler daha fazlasını alırken biz daha azını kabul ettik, ülkenin içinde bulunduğu durumu önemsiyorsanız ve topluluğunuzu desteklemeye ve bir mücadele oluşturmaya yardımcı olmak istiyorsanız, bize katılın.’’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.