kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3475
EURO
34,9394
STERLIN
40,8279
BITCOIN
$60.634
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
15°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Oğlunu okula götüren anneye ‘cinayete teşebbüs’ suçlaması

Oğlunu okula götüren anneye ‘cinayete teşebbüs’ suçlaması
22.10.2021
0
A+
A-

İngiltere’de bir kadın, protesto amaçlı yolu kapatan göstericilerle tartıştı. Oğlunu okula yetiştirmeye çalıştığını söyleyen anne daha sonra arabasını göstericilerin üstüne sürünce tüm ülke karıştı.Range Rover marka arabasıyla iklim aktivistlerine çarpan öfkeli bir anne, vurduğu kadınların çığlıklarının sahte olduğunu iddia ederek grubu ‘terörist’ olarak nitelendirdi.

34 yaşındaki Sherrilyn Speid, 13 Ekim’de M25 otoyolunu oturarak trafiğe kapatan iklim aktivistleriyle arabasından çıkarak tartıştı, sonra da geri dönerek arabayı üstlerine sürdü. Protestoda başka bir kişi tarafından çekilen video, Speid’in 11 yaşındaki oğlunu okula getirirken, yolunu kapatan protestocularla yüzleşmek için arabasından çıktığını gösterdi.

‘BUNA NASIL CESARET EDEBİLİRLER?’

GB News sunucusu Dan Wootton’a verdiği demeçte, “Yolu kapatıp oğlumu okula götürmemi engelledikleri için çok fena sinirlendim. Bunu yapmaya nasıl cesaret edebilirler?” diye konuştu.Canlı bir tartışma sırasında, bekar anne, Independent’ın iklim köşe yazarı Donnachadh McCarthy tarafından iklim protestocularını öldürmeye çalışmakla suçlandı. McCarthy, “Bu kadın bir anne ve iki barışçıl kadının üzerine araba sürdü. Çocuğuna ne güzel bir örnek” dedi.

Karşılık veren Speid, iki kadını arabasının ön kısmıyla hafifçe dürttüğünü ve göstericilerin yaralanmadıklarını söyledi. Öfkeli anne şöyle devam etti: “Ben asla kimseyi incitmem. Beni dinlemiyorlardı. Arabaya binip biraz ilerlemeyi düşündüm.”Bütün bu bağırış çağırışlar dramatik ve sahteydi. Yaptığımın onlara zarar vermesine imkan yok. Hala hareket etmediler. Arabaya bindim ve bazı adamlar bana yardım etti, oğlumu okula götürebilmem için onları yoldan çıkardım.”

SUNUCUYA ‘CİNAYETE TEŞVİK’ SUÇLAMASI

Sunucu Wootton’u da eleştiren McCarthy, “Barışçıl insanları öldürmeye teşebbüs eden birini alkışladınız. Onlara çocuklara bırakılacak bir gelecek için savaşıyorlar.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.