kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5176
EURO
34,7276
STERLIN
40,5949
BITCOIN
$63.400
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

İngiliz kraliyet ailesinin gelini Kate Middleton, kameralar kapalıyken böyle yaşıyor

İngiliz kraliyet ailesinin gelini Kate Middleton, kameralar kapalıyken böyle yaşıyor
30.07.2021
0
A+
A-

Milyonlarca kişi onun adını, dünyanın en gözde bekar genç erkeklerinden biri olan Prens William’ın kalbini çalmasıyla duydu. Pek çok kişi onun da Prens’in hayatına giren diğer genç kadınlar gibi gelip geçici olacağını düşünürken tam tersi oldu. Yaşadıkları kısa bir ayrılığa rağmen birbirlerinden kopamadılar ve evlendiler. Düğünleri tıpkı masallardaki gibi oldu. Milyonlar o törenin her anını izledi.

‘MODERN KÜLKEDİSİ’
Neden izlemesindi ki? Beyazlar içindeki gelin sıradan bir ailenin kızıydı. Yani “mavi kanlı” bir aileden gelmiyordu. Kalbini çaldığı kişi ise ülkenin gelecekteki kralı. Yani bir başka deyişle, masallardaki gibi bir öyküydü. Çift, şimdi üç çocuklarıyla mutlu bir hayat sürüyor. Bir yandan da gelecekteki hayatlarına hazırlanıyorlar. Biri kral, diğeri de kral eşi olarak.

PAHALI KIYAFETLER, GÖZ KAMAŞTIRAN MÜCEVHERLER
İngiliz kraliyet ailesinin iki numaralı veliahtı Prens William ile eşi Kate Middleton’dan söz edildiğini herkes anladı büyük olasılıkla. Evlendikten sonra giyim tarzını değiştiren Kate Middleton, ünlü tasarımcıların kıyafetleriyle geçiyor kameralar karşısına. Katıldığı etkinliklerde ailenin geleneğine uygun olan elbiseler giyip şapkalar takıyor. Zaman zaman Kraliçe 2. Elizabeth’in koleksiyonundan seçilen göz kamaştırıcı taçlar ve mücevherler de cabası. Peki ya Prens William ile evlendikten sonra Cambridge Düşesi unvanını alan Kate Middleton günlük hayatını nasıl geçiriyor dersiniz?

YA GÜNLÜK HAYATI NASIL GEÇİYOR?
Elbette birçok kişiden farklı olarak gösterişli bir sarayda oturuyor, elini sıcak sudan soğuk suya sokmasına gerek bırakmayan hizmetçileri, çocuklarının dadıları… Kate Middleton tüm bunlara sahip ama hayatı öyle dışarıdan göründüğü gibi de değil tam olarak. İngiliz basını Kate Middleton’ın günlük hayatını nasıl yaşadığına dair bir derleme yaptı. Gelin bir bakalım, Prens William’ın eşi, üç çocuk annesi Kate Middleton günlük hayatında neler yapıyor.
SARAY BAHÇESİNDE GEZİNTİ
Bundan 10 yıl önce gösterişli bir törenle hayatını Prens William ile birleştiren Kate Middleton, sık sık çocuklarıyla birlikte, yaşadığı Kensington Sarayı’nın halka açık bahçesinde gezinti yaparken görüntülenebiliyor. Her üç çocuğunun da bebekliklerinde onları arabalarına yatırıp hava almaya çıkan Kate Middleton, birkaç kez o gezintilerde turistler tarafından görüntülendi.
HERKESİ ŞAŞIRTMIŞTI
2011 yılındaki düğünün ardından bir gün market arabasına doldurduklarıyla kasada sıra bekleyen Middleton’ı görmek, herkes için şaşırtıcı olmuştu. Ama işin gerçeği Middleton, bazen tek başına, bazen de çocuklarıyla birlikte marketlerde görüntüleniyor. Bazen de giyim mağazalarından kendine bir şeyler alırken, başkaları tarafından görüntüleniyor.
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.