kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3613
EURO
34,9612
STERLIN
40,9432
BITCOIN
$70.780
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Tom Cruise Londra’daki Görevimiz Tehlike setinde mesafe kuralına uymayanları azarladı

Tom Cruise Londra’daki Görevimiz Tehlike setinde mesafe kuralına uymayanları azarladı
16.12.2020
0
A+
A-

Ünlü aktör Tom Cruise, ‘Mission Impossible 7’ (Görevimiz Tehlike 7) filminin Londra’daki çekimlerinde, film ekibinden bazı kişilerin Covid-19 mesafe kurallarına uymadıklarını görünce öfkelenip, küfürlü bir dille, kurallara uymadıkları durumda işten atılacaklarını söyledi.

Ünlü aktör Tom Cruise, ‘Mission Impossible 7’ (Görevimiz Tehlike 7) filminin Londra’daki çekimlerinde, film ekibinden bazı kişilerin Covid-19 mesafe kurallarına uymadıklarını görünce öfkelenip, küfürlü bir dille, kurallara uymadıkları durumda işten atılacaklarını söyledi.

İngiltere’de yayımlanan tabloid Sun gazetesinin elde ettiği ses kayıtlarına göre Cruise, set ekibinden iki kişiyi mesafe kurallarına uymadan bilgisayar önünde dururken görünce, küfürlü bir dille “Bunu bir kez daha yaptığınızı görürsem kovulursunuz” dedi.

Ses kayıtlarında, filmin başrol oyuncusu ve prodüktörü Tom Cruise’un şu ifadelerinin duyulduğu belirtiliyor:

“Biz altın standart durumundayız. Şu an Hollywood’da bizim sayemizde film yapılabiliyor. Çünkü bize ve yaptıklarımıza inanıyorlar. Ben geceleri her kahrolası stüdyo ile, sigorta şirketiyle, prodüktörlerle telefonda geçiriyorum; gözleri bizim üzerimizde ve filmleri için bizi kullanıyorlar. Biz binlerce istihdam sağlıyoruz, … (küfürlü ifade). Bir daha bunu görmek istemiyorum. Asla!”

“Bizim sektör kapalı olduğu için (…) evlerini kaybedenlere ne diyeceksiniz? Masalarında yiyecek yemek, okullarına verecek paraları olmayacak. Ben her gece bu kaygılarla uyumaya çalışıyorum, bu kahrolası sektörün geleceği için!… Bu yüzden kusura bakmayın, özür kabul edemiyorum. Size söyledim, uyarıya uymazsanız kovulursunuz. Bu kahrolasıca filmi kapatmıyoruz! Anlaşıldı mı? Bir daha görürsem (…) kovulursunuz.”

Film prodüksiyonuna yakın bir kaynak ses kaydının otantik olduğunu söyledi. Cruise’un temsilcileri ise konuyla ilgili yorum yapmadı.

Çekimler salgın nedeniyle durdurulmuştu

Sun gazetesi olayın ne zaman gerçekleştiğine dair bilgi vermedi. Ancak çekimler için ekibin Aralık ayı başında Londra’ya geldiği biliniyor.

‘Görevimiz Tehlike’ filminin Venedik’teki çekimlerine koronavirüs salgını nedeniyle Şubat ayında son verilmişti.

Filmin İtalya, Norveç ve Londra’daki çekimleri Eylül’de yeniden başladı. Tom Cruise, karantina kurallarına uygun bir şekilde Norveç’teki çekimlerin başlaması için Temmuz’da başbakana doğrudan çağrıda bulunmuştu.

Ekim ayında filmin İtalya’daki çekimlerinde ekipten 12 kişinin koronavirüs pozitif çıkması nedeniyle gecikme yaşanmıştı.

Christopher McQuarrie’ın yönettiği, Paramount Pictures yapımı filmin 19 Kasım 2021’de gösterime girmesi planlanıyor.

‘Görevimiz Tehlike’ Hollywood’un en büyük yapımlarından biri. 2018’deki en son film dünya çapında 791 milyon dolar ciro yapmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.