kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$63.889
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazar Parçalı az bulutlu
14°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Kuzey Tottenham işte böyle olacak

Kuzey Tottenham’ın merkezindeki açık alan komple yeniden düzenleniyor.

Kuzey Tottenham işte böyle olacak

 

Moselle Square small

Kuzey Tottenham’ın merkezindeki açık alan komple yeniden düzenleniyor.

Haringey Belediyesi bir proje geliştirerek Kuzey Tottenham’ın çehresini değiştirmeye ve modernleştirmeye karar verdi. Geçtiğimiz günlerde basınla paylaşılan Kuzey Tottenham projesi, içinde bir amfi tiyatroyla birlikte sosyalleşme alanlarıyla da oldukça kullanışlı ve gösterişli bir şekilde tasarlanmış.

Bizzat belediye tarafından dizayn edilen bu açık alan projesi Türkçe konuşan toplumların yoğun olarak yaşadıkları bölgedeki semt sakinlerinin beğenisine sunulacak. En çok beğeni alan proje ise derhal hayata geçirilecek.

5.000 metrekarelik alanda yeni bir kütüphane, ticaret merkezi, 1.200 tane yüksek kalitede modern evler, organizasyonlar için halk odaları, dev TV ekranı, buluşma yerleri, dinlenme alanları, kafeler, barlar, restoranlar, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlara sahip olacak.

Ara sokakta tenha bölgede kalan White Hart Lane tren istasyonunun daha güvenli bir hale gelmesi için de öenmli değişiklikler ve güvenlik önlemleri alınacak.

 

Peacock Park small

Uzun zamandır aynı belediye evinde ikamet edenler de kademeli olarak evlerinden çıkartılıp yeni ve lüks belediye evlerine yerleştirilecekler. Boşaltılan eski belediye evleri ise yıkılıp, yerine yeni evler inşa edilecek.

Evlerden Sorumlu Kabine Üyesi Councillor Alan Strickland Haringey’de yaşayan her ailenin yaşam standartlarını yükseltmek için kararlı olduklarını dile getirirken “halkın kalbi olan açık alanları birinci sınıf hale getirmek için halkımızla el ele çalışacağız. Haringey’de şehir içi ulaşımın daha da sağlıklı hale gelmesine, evlerin konforlu ve modern olmasına ve bölge sakinlerine iş bulma konusunda destek olmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Kuzey Tottenham’ın çehresinin değiştirilmesi için sunulan projeler hakkında siz de görüşünüzü bildirmek ve seçim yapmak isterseniz 25 Ekim Cumartesi gününe kadar www.haringey.gov.uk/highroadwest internet sitesinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Tottenham High Road small

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.