kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3395
EURO
35,1040
STERLIN
40,9974
BITCOIN
$63.919
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
17°C
LONDRA
17°C
Kapalı
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
15°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Kayıp Kıbrıslı Mary Jane’in cesedi ‘dondurucudan çıktı’ iddiası

Kayıp Kıbrıslı Mary Jane’in cesedi ‘dondurucudan çıktı’ iddiası
30.04.2019
0
A+
A-

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir dairede bulunan dondurucuda iki kadın cesedi bulundu. Polis, kadınlardan birisinin, 38 yaşında iki çocuk annesi ve yaklaşık 1 yıldır kayıp olan Kıbrıslı Türk Mary Jane Mustafa olabileceğini düşünüyor.

İngiliz basınına yansıyan haberlerden alınan bilgiye göre şüphelinin ismi Ali olarak belirtildi. Görgü tanıkları ise Ali’nin Mary Jane Mustafa ile yakın arkadaş olduğunu iddia etti. Polis tarafından henüz bir kimlik açıklaması yapılmazken soruşturma devam ediyor.

Yerel medya, İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Canning Town bölgesindeki bir dairedeki dondurucuda iki kadın cesedinin bulunduğunu duyurdu. Polisin, dairenin sahibi olan ve cinsel taciz suçundan daha önce gözaltına alınmış 50 yaşındaki bir adamı gözaltına aldığı; cesetlerden birinin yaklaşık 1 yıldır kayıp olan ve iki çocuk annesi Mary Jane Mustafa’ya ait olabileceği; diğer cesedin kimliğine dair bir açıklama yapılmadığı belirtildi.

“GÖZALTINA ALINAN KİŞİ İLE MARY JANE MUSTAFA ARKADAŞTI”

Yerel medyada yer alan haberlerde, cesetlerin bulunduğu dairenin çevresinde ikamet eden insanların, 1 yıldır kayıp olan Mary Jane Mustafa ile gözaltına alınan 50 yaşındaki şüphelinin arkadaş olduğu ve daha önce daireye gelip gittiğini söylediği belirtildi.

“ALİ, MARY JANE İLE TAKILIRDI”

Bölgede yaşayan bir sakin, “Eşim Ali’yi Perşembe günü gördü ve endişeli ve kaba görünüyordu. Cuma günü polis çıktığında Ali ortadan kayboldu. Arkadaşım Ali’yi aradı ve dairesinde bir sürü polis olduğunu söyledi. Sonra telefon kapandı. Daha sonra eşimde polisin Ali’nin evinden büyük bir dondurucu aldığını gördü. Ali, Mary Jane ile takılırdı. Bir yıl önce kayboldu ve o zamandan beri onu arıyorlar. ”

POLİS GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI

İngiliz basını, çok sayıda cinayet araştırma polisinin ve inceleme ekiplerinin olay yerinde olduğunu ve olaya dair geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığını duyurdu. Dairenin arka bahçesine bir polis çadırı kurulduğu ve daire etrafının polis kordonuna alındığı belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.