kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5709
EURO
34,9658
STERLIN
40,7600
BITCOIN
$64.538
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Eltileri barıştı

Eltileri barıştı
26.12.2018
0
A+
A-

Anlaşamadıkları söylenen Prens William’ın eşi Middleton ile Prens Harry’nin eşi Meghan Markle birlikte verdikleri pozlarla dedikoduları yalanladı.

İngiltere’nin Kraliyet ailesi Sandringham’da düzenlenen Noel kutlamasına katıldı. Kutlamada tüm gözler Middleton ile Markle’ın üzerindeydi.
Kilise Günü adlı törende, Kraliçe ile Prens Charles’ın yanı sıra Prens William ile eşi Kate Middleton, Prens Harry ile eşi Meghan Markle en dikkat çeken isimler oldu.
Kraliyet ailesi, St Mary Magdalene Kilisesi’nde yapılan ayin öncesi halkı selamladı.
Dünyanın en meşhur eltileri her ne kadar modaya yön vermeleriyle sık sık anılsa da basında birbirini çekemeyen iki gelin olarak son günlerde karşımıza çıkan Kate Middleton ile Meghan Markle törenin parlayan yıldızı oldu.
İkili arasındaki anlaşmazlığın boyutunun gün geçtikçe büyüdüğünü hatta Meghan Markle ve Prens Harry’nin Kensington Sarayı’ndan taşınacakları öne sürülmüştü. Middleton ile Markle’ın son görüntüleri ortaya atılan haberlerin hepsini yalanladı.
Saraydan taşınma nedenleri arasında kardeşler Prens William ile Prens Harry’nin de anlaşamaması gösterilmişti.
Son görüntülerle haberlerin asılsız olduğu iddia edilse de, çiftlerin Noel kutlamasında bir araya gelmelerinin, Kraliçe’nin ve Prens Charles’ın aileyi bir araya getirme isteği olduğu öne sürüldü.
Kraliyet’in iki güzel kadını Meghan Markle ile Kate Middleton, törenin yapılacağı kilise girişinde kendilerini bekleyen halkla sohbet ederek çiçek hediyelerini kabul etti. Noel kutlamaları sırasında, Middleton ile Markle’ın, ortaya atılan iddialara karşılık neşeli tavırları gözlerden kaçmadı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.