kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
STERLIN
40,9639
BITCOIN
$70.560
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Parkta yaşadığı olay hayatını değiştirdi

Parkta yaşadığı olay hayatını değiştirdi
26.10.2018
0
A+
A-

İngiltere’de yaşayan ve neredeyse tüm hayatı boyunca fazla kilolarıyla mücadele eden Katie Clark, kaydırağa sıkıştığında artık hayatını değiştirmesi gerektiğini anladı. İngiltere’nin Suffork bölgesinde yaşayan 46 yaşındaki Katie Clark, kilolarından dolayı lise yıllarında ‘grubun şişmanı’ olarak anılmaya başlanmıştı.

Her zaman fazla kiloları olan Katie Clark ara ara kilo vermeye çalışsa da sonuç hep başarısız olmuştu. Özellikle evlenip çocuk sahibi olduktan sonra kilolarının kontrolü tamamen kaybetti. Ağırlığı 100 kiloyu aşmıştı ve hareket etmesi gittikçe zorlaşıyordu.

Katie Clark için kırılma noktası, kızıyla parkta oynarken kaydırağa sıkıştığı an oldu. Genç kadın utançtan yerin dibine girdiği o anı şöyle anlatıyor:

“Kaydırağa tırmandım. Kızımı dizime oturttum ama kaymak için kendimi zorladığımda hiçbir şey olmadı. Bir süre sonra oraya sıkıştığımı anladım. Kollarımı kullanarak hem kendimi hem de kızımı aşağıya indirmem benim için çok zordu ve hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmemiştim.”

Parktan döndüğünde kendisi için bir motivasyon oluşturdu. Yakın bir gelecekte kuzenin düğününe kadar kilo verme hedefi koydu ve kilo vermesine yardımcı olması için bir gruba kayıt oldu.

İlk yaptığı şey ise diyetini değiştirmek oldu. Zayıflamak için egzersiz yapması gerektiğini biliyordu ve ilk egzersizlerine kızıyla parklarda oynayarak başladı. Her gün daha fazla hareket etmeye başladıkça hayattan da keyif almaya başlayan Clark, kuzeninin düğününe gittiğinde 25 kilo daha zayıftı. Parktaki eğlenceleri artık ona yetersiz gelmeye başlamıştı ve bir egzersiz salonuna yazıldı.

Düzenli spor yapmaya başlayan ve o sıralar kuaför olan genç kadın, mesleğini değiştirmeye karar verdi ve fitness eğitmeni oldu. Çünkü kendisi gibi olan bir çok kadının ilhama ihtiyacı olduğunu biliyordu. Bugün 36 beden olan Katie Clark, Ulusal Zayıflama Şampiyonu unvanına sahip. (MYNET.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.