kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
EURO
STERLIN
BITCOIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

“Şaka Maka” kahkahaya boğacak

“Şaka Maka” kahkahaya boğacak
21.02.2018
0
A+
A-

DOĞU Avrupa Komedi Festivali kapsamında izleyici ile buluşacak olan “Şaka Maka” adlı Türkçe stand-up gösterisi izleyenleri kahkahaya boğacak.

Londra’nın ilk karma Türkçe komedi gösterisinde komedyenler Aslı Akbay, Şaban Kazım, Ruşen Tuzcu ve Hassan Dervish sahne alacak.

231 Cambridge Heath Road, E2 0EL adresinde yer alan Backyard Comedy Club’da 25 Şubat Pazar akşamı 18.00’de gerçekleşecek gösterinin biletleri internet üzerinden satılıyor. Gösteriyi izlemek isteyenlerin www.tickettailor.com/checkout/view-event/id/142548/chk/9c91 internet adresinden biletlerini almaları gerek.

Gösteri öncesi yapılan yazılı açıklamada komedyenler hakkında şu bilgiler verildi:

Aslı Akbay; İstanbul’da yaşayan Londralı bir komedyen ve Türkiye’de Türkçe ve İngilizce şovlar yapıyor. Londra’da sahne aldığı yerler: The Comedy Store, Downstairs At The Kings Head, Laughing Horse ve Amused Moose Comedy Club. Aslı, pek çok farklı komedi şovda yer alırken aynı zamanda Türkiye’de kadınlardan oluşan ‘Çok Da Fifi’ komedi ekibiyle de sahne alıyor. Çoğunlukla İstanbul’da çıkan grup, Türkiye’nin farklı yerlerinde de gösteri yapıyor. Aslı’nın stand up stili şöyle tarif edilebilir tatlı, kaçık ve sıra dışı.

Şaban Kazım; Güney Londra’dan yarı İngiliz ve yarı Kıbrıslı Türk. 2010’dan beri stand-up yapan Şaban Kazım, Londra’da bir çok mekanda sahne aldı: The Comedy Store, The Comedy Cafe, Top Secret Comedy, Downstairs At The Kings Head ve The Backyard Comedy Club. Kazım, Comedy café New Act Night’ı tam beş kere kazandı. Ayrıca Comedy Store Gong Show’da da birincilik aldı. BBC New Comedy Award yarışmasında son elemeye kalmış ve Stand-up gösterisi bu yarışmadan ötürü BBC Radio 2 ve 4’te yayınlanmıştır.

Hassan Dervish; müzikal stand-up komedyenidir. Bunun anlamı çok komik şarkıları olması! Hassan Amused Moose yarışmasında yarı finale kadar gelmişti. Comedy Virgins Max Turner Prize’ ve ‘Leicester Square Theatre’s New Comedian of the Year’ yarışmalarında da çeyrek finale yükselmişti.

Ruşen Tuzcu; Ankaralı bir komedyen. 2004’te Türkiye’nin en büyük mizah dergisi Leman dergisinin stand up yarışmasına girerek adım attığı komedi dünyasına eğitim için gittiği Londra’da açık mikrofonlarda sahne alarak devam etti. Türkiye’ye döndükten sonra stand-up gösterilere devam eden Ruşen, İstanbul’a taşındıktan sonra da Komikrofon adlı açık mikrofon stand-up komedi gecesini Aslı Akbay ile başlattı ve sunuculuğunu yaptı. Bu aralar İngiltere de yaşıyor ve komediye bıraktığı yerden devam edeceği için çok heyecanlı!

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.