kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5196
EURO
34,9158
STERLIN
40,7580
BITCOIN
$63.207
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
16°C
LONDRA
16°C
Parçalı bulutlu
Salı Hafif yağmur
17°C
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Cuma parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

İngiltere Büyükelçisi, tatil için Bodrum’u seçti

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi, “Türkiye’yi çok seviyorum. Kaymakam Bey’e de söylediğim gibi bu yaz eşim ve kızımla tatilimi Türkiye’de geçireceğim” dedi.

İngiltere Büyükelçisi, tatil için Bodrum’u seçti
22.04.2016
0
A+
A-

 

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore ve Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan .

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore ve Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan .

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi, “Türkiye’yi çok seviyorum. Kaymakam Bey’e de söylediğim gibi bu yaz eşim ve kızımla tatilimi Türkiye’de geçireceğim” dedi.

İngiltere‘nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, turizm sezonu öncesi, ülkesi vatandaşlarının tatil yaptığı turizm kentlerindeki son durumu yerinde görmek için gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Bodrum‘a gitti. İngiliz Büyükelçi Moore, yaz tatilini ailesiyle birlikte Türkiye‘de geçireceğini söyledi.

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, turizm sezonu öncesi İngilizler’in tatil yaptığı turizm kentlerinde yetkililerle görüşmek, bilgi almak ve yerinde incelemelerde bulunmak üzere ziyaretlerini sürdürüyor.

Büyükelçi Moore, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan‘ı makamında ziyaret ederek yaklaşık 1 saat görüştü.Çıkışta gazetecilerin sorularını Türkçe konuşarak yanıtlayan Moore, zaman zaman ziyaret ettiğini belirttiği Bodrum‘da olmaktan çok mutlu olduğunu ve kenti çok sevdiğini söyledi.

GEÇEN YIL 2.5 MİLYON İNGİLİZ TURİST KONUK OLDU

İngiliz turistlerin özellikle Bodrum‘u tercih ettiğini belirten İngiliz Büyükelçi Moore, şöyle konuştu;

“Geçen yıl Türkiye‘ye 2.5 milyon İngiliz turist geldi. Bunların çoğunluğu Bodrum‘u tercih ediyor. Bu sezonda normal olarak gelecekler. Yaz sezonundan önce İngiliz toplumu ile tur operatörleri birde tabii ki Türk yetkililerle görüşüyoruz. Bu sezon için hazır mıyız? Bu sezon herkes terörizm konusunda biraz endişeli. Bu nedenle Türk yetkililerinin tedbirleri hakkında bilgi almak ve bunları öğrenmek için geliyorum. Bu konuda çok memnunum. Bütün tedbirleri alıyorlar. İnşallah bu sezon çok eğlenceli çok güvenli bir sezon olacak.”

“TATİLİMİ TÜRKİYE‘DE GEÇİRECEĞİM”

Bodrum’un tarihi bir yer ve bol güneşli olduğunu belirten, ülkesinin ise biraz dahayağmurlu olduğundan söz eden İngiliz Büyükelçi Moore, ülkesinin vatandaşlarına bugün bir mesaj verse, o mesajda neler söyleyeceği yönündeki soruda, “Buradayım. Türkiye‘yi çok seviyorum. Kaymakam Bey’e de söylediğim gibi bu yaz eşim ve kızımla tatilimiTürkiye geçireceğim” dedi.

“İNGİLİZ VATANDAŞLARI BODRUM‘A BEKLİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Gödekmerdan ise tatil için gelenlerin yanı sıra Türkiye‘de çok sayıda İngiliz vatandaşın yerleşik olarak yaşadığını belirtti. Gödekmerdan, “Onların buradaki memnuniyetlerini sağlamayı amaçlayan tedbirlerimizi alıyoruz. İngiliz vatandaşları Bodrum‘a bekliyoruz. Bodrum güvenli bir yer.Türkiye güvenli bir yer. Dünyanın birçok ülkesinden çok daha güvenli bir yer. İçleri ferah olarak Türkiye‘ye gelip tatillerini yapsınlar” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.