kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3382
EURO
35,1168
STERLIN
41,0824
BITCOIN
$63.690
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
17°C
LONDRA
17°C
Kapalı
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
15°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Volkan Demirel’den yardım çığlıkları: Herkes perişan, lütfen yardım edin

Volkan Demirel’den yardım çığlıkları: Herkes perişan, lütfen yardım edin
06.02.2023
0
A+
A-

Sabah saat 4.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yıkıcı depremin ardından Hatay’da bulunan teknik direktör Volkan Demirel sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında gözyaşlarına boğularak yardım istedi.

Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde birçok il, saat 04.17’de Kahramanmaraş merkezli Richter ölçeğine göre 7.4 büyüklüğünde depremle sallandı. AFAD’dan alınan bilgiye göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, yurdun büyük bölümünden hissedildi. Birçok ilden can kaybı haberleri gelirken Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

‘HERKES CAN ÇEKİŞİYOR HATAY’DA’

Instagram hesabından bir canlı yayın açan ve Hatay’daki güç durumu gözyaşlarına boğularak anlatan genç teknik adam şu ifadeleri kullandı: “Burada herkes perişan. Hatay perişan! Herkes can çekişiyor Hatay’da. Buraya lütfen ambulans yardım. Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Kim gelecekse gelsin artık. Kimseye ulaşamıyoruz.”

Biz kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Allah rızası için yardım edin.”

Konuşmakta güçlük çeken Volkan Demirel kısa süreli yayınını ağlayarak sonlandırdı.

ZEYNEP SEVER DEMİREL: YAKINLARIMIZA ULAŞAMIYORUZ

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel ise depremin ardından iki paylaşım birden yaptı.

Kendilerinin iyi olduğunu dile getiren Zeynep Sever Demirel, yakınlarına ulaşamadıklarını ifade etti.

“Bilgisi olanlar mesaj atsın”

İlk paylaşımında “Hatay Rönesans Rezidans ile ilgili bilgisi olan var mı?” sorusunu soran Demirel, ikinci paylaşımında ise kendilerinin iyi olduğunu ifade etti.

Yakınlarına ulaşamadıklarını dile getiren Zeynep Sever Demirel, “Farklı Yaşam Rende Sitesi yakınlarımıza ulaşamıyoruz. Bilen var mı? Lütfen SADECE bilgisi olanlar mesaj atsın! Biz iyiyiz. Lütfen sadece bilgisi olanlar!!!” şeklinde sözler kullandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.