kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2412
EURO
34,7988
STERLIN
40,4439
BITCOIN
$63.720
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
19°C
Salı Az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Perşembe parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C

Edis İngilizce single için stüdyoda

Edis İngilizce single için stüdyoda
16.03.2022
0
A+
A-

İngilizce singleiçin çalışmalarını tüm hızıyla Los Angeles’ta sürdüren Edis, dünyanın ünlü yıldızlarıyla çalışan ve Grammy ödüllü olan ve aynı zamanda birçok Grammy adayı parçada imzası olan prodüktör OAK Felder’la stüdyoya girdi.

Warner Music Group etiketiyle yayınlayacağı İngilizce single’ı için çalışmalarını uzun bir süredir Amerika’da devam ettiren Edis, dünyanın sayılı yapımcı, besteci ve müzisyenleriyle çalışıyor.
Amerika’daki tüm zamanını stüdyoda kayıt yaparak geçiren ünlü yıldız, dünya müzik listelerinde yer alan pek çok parçada imzası bulunan prodüksiyon grubuThe Orphanage ile çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar Nicki Minaj, Elle Varner, Alessia Cara, Alicia Keys, Britney Spears, Demi Lovato, Trey Songz, Rihanna, Ariana Grande, Jennifer Lopez gibi isimlerle listelere bir numaradan giren şarkılarda imzası olan grubun kurucusu Oak Felder, Edis’le yani parçası üzerinde titizlikle çalışıyor.
OAK’LA DUYGUSAL TESADÜF
Annesi Türk olan ve Türkiye’de doğan Oak Felder’ın Edis’le olan çalışması bu nedenle dünya starlarıyla yaptığı tüm çalışmalardan çok farklı bir değere sahip. Edis’in İngilizce şarkılarının üzerinden özenle çalışan Oak Felder bu single’ı manevi olarak da destekliyor.Bugüne kadar birçok farklı stüdyo ve prodüktörle kayıtlar gerçekleştiren Edis, kaydedilen parçalar arasından seçilecek single ile tüm dünyadaki dinleyicileriyle buluşacak.
TÜRKÇE ALBÜME DE HAZIRLANIYOR
Edis, Los Angeles’ta İngilizce single’ın yanı sıra Türkçe albümü için de hazırlıkları sürdürüyor. 2022 yılı içerisinde Türkçe albümünü yayınlaması planlanan ünlü yıldız, dünyaca ünlü Türk yapımcı Devrim Karaoğlu ile çalışmalarına devam ediyor.
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.