kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2640
EURO
34,7427
STERLIN
40,5927
BITCOIN
$63.729
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
19°C
Salı Az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Perşembe parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C

Ankara’daki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Ankara’daki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı
30.09.2019
0
A+
A-

Ankara’da özel halk otobüsü yolcu durağına daldı. Kazada durakta bulunan 3 kişi yaşamını yitirirken kaza anbean mobese kameralarına yansıdı.

Kaza, Mamak ilçesinde bulunan Mamak Caddesi üzerinde meydana geldi.Yeni Mamak Cami önünde bulunan durağa 06 BA 9678 plakalı özel halk otobüsü daldı. Kazayı gören vatandaşlar, otobüsün hızlı olduğunu ve önündeki araca çarpmamak için kaçış manevrası yaptığı esnada durağa girdiğini iddia etti. Kaza sonucu durakta bulunan 15 vatandaşın bir kısmının kazadan son anda kurtulduğu öğrenilirken, olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Ankara Valisi Vasip Şahin, kazaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İlk tespitlere göre halk otobüsü burada durağa bir şekilde dalıyor. Tabi teknik bir arızadan mı yoksa başka bir sebepten mi bunu arkadaşlar incelemeden sonra tespit edecekler. Maalesef 3 vatandaşımız olay yerinde vefat etmiş. 3 vatandaşımız da yaralı olarak hastaneye götürülmüş ama ambulanstan önce de vatandaşlarımız, özel araçlarla hastaneye birkaç yaralının götürüldüğünden bahsediliyor.”

Görgü tanığı Hüseyin Kaplıca, “Bu durakta 15- 20 kişi bekliyor. Burası çok kalabalık bir durağımız oluyor. Aşağıdan hızla geldi durmadan, yavaşlamadan durağa daldı. Kaçabilenler kaçtılar, kaçamayanlar otobüsün altında kaldı. 3 ölümüz var 2 tanesi otobüsün altından çıkarıldı. Birisi de otobüsün ön tamponun vurmasıyla rahmetli oldu. Otobüs o kadar hızlı geldi ki o kadar en ufak bir hız kesme, frene basma olayı olmadı ve durağa daldı” dedi.

Zamana oynuyorlar

Sami Tektaş isimli bir vatandaş ise, özel halk otobüslerini eleştirerek, “Bunlar zamana oynuyor. Zamana oynayan araba aşağıdan geliyor. Bunlar Cebeci’de müşteriyi sen yada ben olacağım hesabı yapıyor” şeklinde konuştu.

Kasap gibi gidiyorlar

Sabri Erdoğan isimli bir vatandaş da, “Çoluğu çocuğumuzu otobüse bindirmek istiyemiyoruz kasap gibi gidiyorlar devletin şehir içinde otobüslere bir limit koyması lazım” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.