kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3794
EURO
34,7059
STERLIN
40,5801
BITCOIN
$61.908
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
17°C
LONDRA
17°C
Parçalı bulutlu
Salı Hafif yağmur
18°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Stansted Havalimanında Atlasglobal kutlaması

Atlasglobal Havayolu, Stansted Havalimanı’ndan başlayan uçuşlarını bir törenle kutladı.

Stansted Havalimanında Atlasglobal kutlaması
07.11.2016
0
A+
A-

5d4a3439

Atlasglobal Havayolu, Stansted Havalimanı’ndan başlayan uçuşlarını bir törenle kutladı.

Yaklaşık 3 yıl önce Londra’dan Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’a uçuş seferlerini başlatan Atlasglobal, Luton Havalimanı’ndan gerçekleştirdiği uçuşlarını Kuzey Londra’da yer alan Stansted Havalimanı’na transfer etti. 3O Ekim Pazar gününden itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı’na direkt seferlerine başlayan Atalsglobal, Kuzey Kıbrıs Ercan Havalimanı’na olan seferlerini de aksatmadan sürdürüyor.

Atlasglobal Birleşik Krallık temsilcileri Stansted Havalimanı’ndan başlayan uçuş seferlerini kutlamak amacı ile geçtiğimiz Pazartesi günü KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran’ın da katıldığı bir tören düzenledi.

Kutlama töreninde Atlasglobal Birleşik Krallık Direktörü Mustafa Ebgü, Stansted Havalimanı Dışişleri Genel Müdürü Chris Wiggan ile KKTC Turizm Ataşesi Kadir Doruhan hazır bulunurken, Atlasglobal Türkiye Satış ve Pazarlama Bölümünden Egemen Serçe, Stansted Atlasglobal İstasyon Müdürü Halil İbrahim Yıldırım’ın yanı sıra Birleşik Krallık’ta faaliyet gösteren bazı turizm acenteleri yer aldı.

5d4a3406

Tören KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran, Atlasglobal U.K. Direktörü Mustafa Ebgü, İstasyon Müdürü Halil İbrahim Yıldırım ve Havalimanı Dışişleri Genel Müdürü Chris Wiggan’ın kırmızı kurdele kesmesi ile başladı. Kesilen kurdelenin arından kısa bir konuşma gerçekleştiren KKTC Temsilcisi Başaran, Kıbrıs Türk toplumu başta olmak üzere Türkçe konuşan toplumların yoğun olarak yaşadığı Kuzey Londra’da yer alan Stansted Havalimanı’nın konumu ve önemine dikkati çekti. Kuzey Kıbrıs’ta 300 binden fazla soydaşının yaşadığını kaydeden Başaran, Britanya’da da 300 binden fazla Kıbrıs kökenli Türkün yaşadığına ve bu uçuşların toplum için büyük önem taşıdığını söyledi. Havalimanı Dışişleri Genel Müdürü Wiggan, Atlasglobal’in Stansted’den uçuşlarını memnuniyetle karşıladıklarını belirtirken, Atlasglobal Birleşik Krallık Direktörü Ebgü ise Stansted Havalimanından uçmaya başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Bu karar, yolcularımıza daha uygun ve konforlu servis sunmak için alınan stratejik bir karardır. Kararı almamızda, yolcularımız ve seyahat acentelerinden aldığımız olumlu geri dönüşüm de rol oynamıştır.” dedi.

5d4a3396

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.