kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.661
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
14°C
LONDRA
14°C
şiddetli yağmur
Pazartesi Kapalı
15°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Perşembe hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

İngiltere Kadın Platformu kursları devam ediyor

Üçüncü haftasını tamamlayan kurslarda 12 girişimci kadın ve 3 konuk dinleyici , “ özgüven-motivasyon” konularında sunum aldı.

İngiltere Kadın Platformu kursları devam ediyor
04.03.2016
0
A+
A-

 

image4

Üçüncü haftasını tamamlayan kurslarda 12 girişimci kadın ve 3 konuk dinleyici , “ özgüven-motivasyon” konularında sunum aldı. Mentorlar girişimcilik alanındaki deneyimlerini katılan kadınlarla paylaşırken, “kendine güven ve  motivasyon” interaktif sunumunu Pradeep Arulraj yaptı. Psikoterapist Deniz Şarlak da “sözel olmayan iletişim” konusunda sunum yaptı

İNGİLTERE Kadın Platformunun, “ WE” “Kadın girişimcileri teşvik ve destek projesi” kursları, üçüncü haftasını başarıyla tamamladı. Kurslara katılan 12 girişimci kadın , 5 saat süren kursların sonuncusunda “ mentorluk ve özgüven-motivasyon” konularında sunum ve workshop’lar aldı.

Kurslara katılan 4 mentor hanım, kendi deneyimlerini girişimci hanımlarla paylaştılar.

İngiltere Kadın Platformu ve proje ortağı “Lifetime Learning Charity”nin ortaklaşa düzenlediği ve Lifetime Learning Charity’nin “ 225, Marshall Wall, London E14 9FW” adresindeki merkezinde düzenlenen kurslarda, Nilgün Yıldırım, Çağla Duman, Ayşe Shoukri ve Gülçin Aydın Dural, mentorluk yaparak, girişimcilik alanındaki deneyimlerini katılan girişimci hanımlarla paylaştılar. Her mentor konuşmasını “ “- İş hayatına nasıl başladım, hedefimi nasıl belirledim ? – 2-Planlamayı nasıl yaptım –Müşteri hedef kitlesi, Pazar araştırması, iş yeri seçimi, ekipman, yardımcı çalışanlar, gerekli araç-gereç tespitini nasıl yaptım ? 3- İş kurma, iş planı, tescil, marka yaratma, logo, slogan, ekip ruhu, ekip eğitimleri, sağlık ve güvenlik sigortası, vergi işlemlerini nasıl planladım ? 4- Zaman, enerji ve para yönetimini nasıl başardım ? 5- Risk analizi, problem çözme, yanlışlardan ders almayı öğrenme, 6- Soru-cevap” planına göre sundu.

Mentorlerin her birinin 45 dakika süren konuşmaları sonunda, katılan hanımlar çeşitli soru sordular. Mentörlerin deneylerinden , yaşanmış hikayelerinden etkilendiklerini belirten katılımcılar, verilen çay molalarında da mentörlerle bire bir sohbet olanağı buldular.

Kursa katılan hanımlar, Muğla Üniversitesi Öğretim üyesi Psikoterapist Deniz Şarlak’tan da “sözel olmayan iletişim” başlıklı sunumu dinlediler. Şarlak, beden dili, yakınlık ve mesafe, ses tonu, vurgu, giyim ve görünüş konularında hanımlara bilgi vererek, sorularını yanıtladı. Hanımların interaktif katıldığı sunum, oldukça renkli ve hareketli geçti. Verilen bilgilerden yararlandıklarını kaydeden hanımlar, kursların kendilerine çok katkısı olduğunu dile getirdiler.

ÖZGÜVEN VE MOTİVASYON KURSLARI

Kursun “özgüven ve motivasyon “ workshop bölümünün sunumunu ise Pradeep Arulraj yaptı.Girişimci kadınların önündeki en büyük engelin, “ başaramama korkusu “ olduğunu vurguladı.

Üçüncü haftanın en başarılı olduğunu kaydeden kursiyerlere, WE projesi kursları tamamlandığında törenle sertifikaları verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.