kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.523
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Feci araba kazası: Bir Türk kızı öldü, ikisi yaralı

13 Şubat Cumartesi günü gece saat 1’de South Woodford’da Chigwell Road’ta meydana gelen kazada Mini Cooper ile BMW araç çarpıştı. Kazada bir Türk kızı öldü, 2 kişi yaralandı.

Feci araba kazası: Bir Türk kızı öldü, ikisi yaralı
15.02.2016
0
A+
A-
Elif Kaya.

Elif Kaya.

Geçtiğimiz 13 Şubat Cumartesi günü gece saat 1’de South Woodford, Chigwell Road’ta meydana gelen kazada Mini Cooper ile BMW araç çarpışmasının kurbanları Türk kızları çıktı.  Kazada bir Türk kızı öldü, ikisi yaralandı.

Feci kazada, Mini Cooper’da yolcu koltuğundaki 16 yaşındaki avukat olmak isteyen Elif Kaya, çarpışmadan kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Elif Kaya’nın ablası, arabayı kullanan Melia Kaya’nın hayati tehlikesi sürüyor. Royal London Hospital’da tedavi gören Melia’nın alnından yapılan estetik ameliyatla birlikte iki önemli operasyon geçirdi. Kaya’nın durumu stabilitesini korurken, iki ciddi ameliyat daha olacak.

Mini Cooper’da Kaya kızkardeşlerle birlikte seyahat eden 21 yaşındaki Ayla Osman isimli genç kızın da durumu ciddiyetini koruyor. BMW araçtaki şoförün ise kafasındaki yaralardan dolayı tedavisi sürüyor.

Kazayı görenler, BMW aracın Mini Cooper’a çarptıktan sonra Mini’nin birkaç metre sürüklenip ağaca çarptığını kaydetti. Edinilen bilgiye göre yoldan geçenler Mini Cooper’ın içine sıkışan 3 Türk genç kızı arabadan çıkardılar.

Ambulans kaza olduktan 10 dakika sonra olay yerine ulaştı ancak ön koltukta oturan Elif Kaya yarım saat sonra hayatını kaybetti.

ELİF ÇOK BAŞARILI, ÇALIŞKAN VE SAYGILI BİR ÇOCUKTU

Kaya’nın annesi Demet Kaya’nın verdiği bilgiye göre Woodbridge High School’da popüler ve sevilen bir öğrenci olan Elif, Epping Forest College’da hukuk alanında A-level yapıyordu. Demet Kaya (36) “Elif bir melekti. Harika bir kız çocuğuydu. Avukat olmak istiyordu. Dersleri çok iyiydi. Geçen hafta bir dersten B aldı. ‘Anne daha fazla çalışıp A almam lazım’ demişti ve hemen odasına gidip ders çalışmaya başladı. Bu büyük haksızlık. Çok güçlü bir karakteri vardı. Çok akıllıydı. Ne istediğini çok iyi biliyordu. Çok olgundu. Birgün bize ‘Anne baba birgün beni okulun duvarında ‘iyi çocuklar’ listesinde göreceksiniz’ dedi. Ve o listeye girmeyi başarmıştı.”

Melia Kaya

Melia Kaya

MELİA’NIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Talihsiz genç kızın babası Nevzat Kaya (43), “Elif kızım çok iyi niyetli, sosyal ve kibar birisiydi. Ailesine karşı son derece saygılı, korumacı biriydi. Çok arkadaşı vardı. Okulunda ve arkadaş çevresinde çok popüler birisiydi. Aynı zamanda özgür ruhlu birisiydi. Çok cesur ve güler yüzlüydü. Şoktayız. Allah’a şükür Melia’nın durumu iyiye gidiyor. Eve dönmesini bekliyoruz.”

Kaza meydana geldiğinde Nevzat ve Demet Kaya çifti 14 yaşındaki en küçük kızları Eda ile eve dönüş yolunda olduklarını kaydetti.

Hastanede halen yoğun bakımda tedavisi süren Melia, Hendon kampüsünde Middlesex Üniversitesi’nde Suçbilimi alanında öğrenim görüyor.

Melia’nın annesi “Çok şükür Melia’nın iç kanaması yok. Ancak birçok kemiği kırıldı ve iki operasyon geçirdi. Kafasından ciddi bir operasyon geçirdi. Estetik operasyonda oldu. Hepsi iyi geçti” şeklinde bilgi verdi.

Ayla Osman.

Ayla Osman.

AMBULANS 10DK’DA GELDİ, ÇEVRE SAKİNLERİ YARDIMA KOŞTU

Olayın tanıklarından araba tamircisi Pete Rippon (28) çok büyük bir çarpışma duyduğunu, gürültünün ne olduğunu anlamak için olay yerine baktığını kaydetti. Rippon olayı şöyle anlattı: “Mini Cooper’ın duvara doğru yuvarlandığını gördüm, araç sonra ağaca çarptı. Hemen ambulansı aradı. Sanırım ilk arayan ben oldum. Çünkü 10 dakika sonra ambulans gelmişti. Binadan 10 genç hemen yardıma koştu, arabanın içindeki kişileri çıkarmak için yardım ettiler.”

Kazayla ilgili henüz bir tutuklama yapılmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.