kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3862
EURO
34,7837
STERLIN
40,6598
BITCOIN
$59.560
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
15°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Pazartesi Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Salı kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Türkiyeli aileden üç başarılı çocuk müzisyen

Sedat Sarıcı, çocuklarımızdaki potansiyelin doğru ve verimli bir çalışmayla ortaya çıkarılması ve yükseltilmesi için günümüzde ulaşılan eğitim yöntemleri ve teknik donanımın bir an önce kendi toplumumuzdaki yetişmekte olan nesile de sunulması gerekliliğini yineledi.

Türkiyeli aileden üç başarılı çocuk müzisyen
31.01.2016
0
A+
A-

KÜÇÜK YILDIZLAR 1

8 yaşındaki Eray Güldür, klasik gitar dalında Grade 4 derecesiyle yaşının üzerinde bir başarıya imza attı. Eray’ın ağabeyi Berkan ve kuzeni Ceyda Polat da müzik dalında başarılara imza attı.  Henüz 8 yaşındaki Eray Hüseyin Ülgüdür, klasik gitar dalında geçtiğimiz Aralık ayında girdiği Grade sınavında 4.Grade’i en başarılı seviye olan “Distinction” (Olağanüstü) derecesiyle geçerek, küçük yaşta önemli bir başarıya imza attı.

Sanatsal eğitim alanında uğraş veren gençlerin akademik denklik seviyelerinin belirlenmesinde uluslararası geçerliliğe sahip olup, her yıl 93 ayrı ülkede 650000’den fazla adayın sınava girdiği “Grade” sertifikaları için ortalama yılda bir sınava girilmesi önerilirken, Eray iki yıl önce başladığı klasik gitar çalışmalarında 4. sertifikasını elde ederek, oldukça hızlı bir gelişme elde etti. 

Berdan Doğan,Eray Ülgüdür, Havin Özdemir, Cansu Çetiner, Melek Öztürk

AYNI AİLEDEN ÜÇ ÇOCUĞUN ÜSTÜN BAŞARISI

 Klasik gitarın yanı sıra rock topluluğunda elektro gitar ve davul da çalan Eray Ülgüdür, müzikle iç içe yaşayan bir ailenin çocuğu.

Kendisinden 3 yaş büyük ağabeyi Berkan Ülgüdür de, geçtiğimiz yıl Hackney Belediyesi & Hackney Trust’s Music Service’in  çok başarılı genç müzisyenleri teşvik etmek amacıyla sunmuş olduğu 1.000 pound’luk “Music Award” ödülüne layık görülmüştü.

Eray’ın 9 yaşındaki kuzeni Ceyda Polat ise, girmiş olduğu Grade sınavlarından 100 üzerinden 96 ve 93 gibi oldukça yüksek puanlar elde ederek, yeteneğiyle birlikte disiplinli çalışmayı kararlılıkla sürdüren bir başka örnek çocuğumuz olarak, başarıya ulaşmada ailedeki diğer üyelerin ve çevrenin nasıl teşvik edici bir rol oynadığının bir başka kanıtı oldu.

 Sedat SARICI, Ceyda Polat 1 A

ORKESTRAL UYGULAMA

Sanat eğitiminde, ortamın sanatsal ifadeye uygun olması, performans için gerekli koşulların, araç ve gereçlerin eksiksiz tedarik edilmeye çalışılmasının önemli olduğunu açıklayan müzik eğitmeni Sedat Sarıcı, çocuklarımızdaki potansiyelin doğru ve verimli bir çalışmayla ortaya çıkarılması ve yükseltilmesi için günümüzde ulaşılan eğitim yöntemleri ve teknik donanımın bir an önce kendi toplumumuzdaki yetişmekte olan nesile de sunulması gerekliliğini yineledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.