kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2539
EURO
34,7463
STERLIN
40,4972
BITCOIN
$63.644
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
21°C
LONDRA
21°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
20°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cuma Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
22°C

Kanser hastalarına yararına görkemli balo

Kuruluşunun birinci yıl dönümünde İngiltere Kanser Hastalarına Yardım Derneği görkemli bir yardım balosu düzenledi.

Kanser hastalarına yararına görkemli balo
29.10.2015
0
A+
A-

Londra_Sayfa29DSC_2556

Kuruluşunun birinci yıl dönümünde İngiltere Kanser Hastalarına Yardım Derneği görkemli bir yardım balosu düzenledi.

Balonun onur konuğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı oldu. Londra’nın en görkemli düğün, balo ve kutlama salonlarından bir olan Meridian Grand’da düzenlenen geceye, KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı ve eşi İhsan Tuncalı, Kıbrıs Kanser Hastaları Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, bazı sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve 500’e yakın davetli katıldı.

Londra_Sayfa29DSC_2587

HAYIR KURUMU STATÜSÜ BAŞVURUSU YAPILDI

Balonun açılış ve selamla konuşmasını dernek başkanı Ayla Derya yaptı. Başkan Derya konuşmasında kanserle olan mücadelesini ve o zorlu dönemde yanında olan Kıbrıs Kanser Hastaları Derneğinin desteğini anlattı. Derneklerinin kuruluş amaçlarına da değinen Derya, “İngiltere Türk toplumunda bulunan kanser hastalarının sorunlarını araştırıp, katkıda bulunmak, kendi dillerinde konuşan tercümanlar, psikologlarla sorunlarına yardımcı olmak. Kıbrıs Kanser Hastaları Yardım Derneğine destekte bulunmaktır.” diyerek, derneğin İngiltere’de ‘Charity’ statüsüne geçmesi için gerekli işlemlerin başlatıldığını da açıkladı.

Ayla Derya’nın ardından söz alan Kıbrıs Kanser Hastaları Derneği Başkanı Raziye Kocaismail kendisinin de kanser hastalığını yendiğini belirterek, Ayla Derya ile gurur duyduğunu ifade etti.

Londra_Sayfa29DSC_2590

DR.TEOMAN SIRRI KANSER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Raziye Kocaismail’den sonra İngiltere kanser Hastalarına Yardım Derneği Fahri Başkanı Dr. Teoman Sırrı sahneye çıkarak, konuklara derneğin amacı ve kadınlar ile erkekler görülen başlıca kanser türleri hakkında bilgi verdi.

Derneğin Onursal Başkanı olan KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı da söz alarak, Kıbrıslılar arasındaki dayanışma ve yardımlaşma bilincinin kendisini ne kadar mutlu ettiğini ifade etti.

Londra_Sayfa29DSC_2611

MERAL AKINCI BALOYA KATILDI

Son olarak söz alan KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı, Ayla Derya ve Raziye Kocaismail’in kansere karşı verdikleri mücadelerini tebrik ederek, birinci yaşını kutlayan İngiltere Kanser Hastalarına Yardım Derneğinin çok güzel projelere imza atacağına inandığını ifade etti.

Londra_Sayfa29DSC_2575

SAFİYE SOYMAN ŞARKILARIYLA COŞTURDU

Yapılan konuşmaların ardından sahne alan Inspirtion 2 dans grubu, şovları ile geceye katılanlara eşsiz bir gösteri sergileyerek izleyenleri adeta büyüledi. Dans şovunun ardından sahneye çıkan Safiye Soyman, Anıl Gökçen Orkestrası ile en sevilen şarkılarını seslendirerek konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Kanser hastaları yararına yapılan balo, açık artırmalar, birçok hediyenin dağıtıldığı çekilişler ve Safiye Soyman’ın yeniden sahneye çıkmasının ardından son buldu.

Londra_Sayfa29DSC_2493

Londra_Sayfa29DSC_2492

Londra_Sayfa29DSC_2512

Londra_Sayfa29DSC_2661

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.