kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3607
EURO
34,7711
STERLIN
40,6563
BITCOIN
$59.061
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
18°C
Cumartesi Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Polis, Güzel’in hedef olmadığına inanıyor

Kuzey Londra, Wood Green’deki Kardeşler Pastanesi önünde, bir grup tarafından açılan yaylım ateşi sonunda hayatını kaybeden Aksaraylı Erdoğan Güzel (42)’in ölümüyle ilgili olarak polis soruşturması devam ediyor.

Polis, Güzel’in hedef olmadığına inanıyor
12.07.2015
0
A+
A-
Polis, Erdoğan Güzel'in yanlış hedef olduğu görüşünde.

Polis, Erdoğan Güzel’in yanlış hedef olduğu görüşünde.

Geçtiğimiz Cuma akşamı Kuzey Londra’nın Wood Green bölgesinde, Lordship Lane üzerinde bulunan ortağı olduğu Kardeşler Pastanesi önünde, bir grup tarafından açılan yaylım ateşi sonunda hayatını kaybeden Aksaraylı Erdoğan Güzel (42)’in ölümüyle ilgili olarak polis soruşturması devam ediyor. Daily Mail gazetesindeki habere göre, polis, açılan ateşte göğsünden vurulan, gelen ambulans aracında yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybeden Erdoğan Güzel’in hedef kişi olmadığına inanıyor. Gazete, Güzel’in yanlış yerde ve yanlış zamanda olmanın faturasını ödediğini yazarken, adı henüz açıklanmayan ve yaralı  olarak East London’daki bir hastanede tedavi altında bulunan 51 yaşındaki kadının hayati tehlikesini henüz atlamadığını belirtti.

Wood Green, Lordship Lane uzun süre trafiğe kapatıldı.

Wood Green, Lordship Lane uzun süre trafiğe kapatıldı.

KURŞUN ONA ATILMAMIŞTI

Güzel ailesinin dostlarından İmam Sümbül, olayla ilgili olarak İngiliz basınına konuştu. Sümbül, “Çok iyi bir insandı.Kurşun ona atılmamıştı” dedi ve şöyle devam etti: “Bu bölgede geniş bir Türkçe konuşan toplum bulunuyor. Herkes birbirini tanır, dükkanını ziyaret eder. Bu olay birçok kişiyi yakından ilgilendiriyor. Herkes o akşam burada ne olduğunu bilmek istiyor. Haziran ayı sonunda da bu bölgede benzer bir  olay yaşanmış, silahlı biri çevreye ateş etmek istemişti. Silahı ateş almayınca hızla kaçmıştı.” Sümbül, Erdoğan Güzel’in iki çocuğunu tatil için Türkiye’ye gönderdiğini de sözlerine ekledi. Gazetede, caddede bulunan fish&chips dükkanında bulunan görgü tanığı bir müşterinin söyledikleri de yer aldı. Adını açıklamayan kişi, “ Silah sesini duyunca geri döndüm, baktığımda yerde bir kadın yatıyordu. Biraz ileride bisikletli bir çocuk da yine yerde yatmış durumdaydı” diye konuştu. Polisten yapılan açıklamada, olayla ilgili olarak şahit olanların kendilerini biran önce arayarak, yardımcı olmalarını istendi. Bilgi vermek isteyenler 020 8785 8244 veya 101 numarayı aramaları istendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.