kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3702
EURO
34,7254
STERLIN
40,5559
BITCOIN
$59.029
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
18°C
Cumartesi Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

AK Parti Milletvekili Cuma İçten’den Londra’ya ziyaret

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten partisinin seçim kampanyası çerçevesinde geldiği Londra’da çeşitli yerlere ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Milletvekili Cuma İçten’den Londra’ya ziyaret
23.04.2015
0
A+
A-

DSC00867

 

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten partisinin seçim kampanyası çerçevesinde geldiği Londra’da çeşitli yerlere ziyaretlerde bulundu. İçten ziyaretleri sırasında vatandaşlardan 7 Haziran seçimleri için oy kullanmalarını istedi. Cuma İçten’e ziyaretleri sırasında AK Parti İngiltere Seçim Koordinasyon Kurulu üyeleri ve UETD İngiltere Başkanı Muttalip Ünlüer eşlik ediyor. Cumartesi günü UETD Londra Merkezinde partililerle yemekli toplantıda biraraya gelen İçten, daha sonra Edmonton bölgesindeki Türkiye kökenli işyerlerini ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında “Size Başbakanımızın selamlarını getirdim” diyen Cuma İçten, işyeri sahipleri ile ayaküstü sohbet edip, seçimlerde sandığa gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerini hatırlatıyor. Partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından seçim propagandası amaçlı olarak hazırlanan çantaları takdim ediyor.

AK PARTİ ÇANTASINDA NELER VAR?

AK Parti’nin seçim çantasında araçlar için AK Parti flaması, kalem, parti rozeti ve bi kutu içerisinde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı amblemli ‘Türk Kahvesi’ yeralıyor. ‘Türk Kahvesi’nin üzerinde ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci imzalı kartta,“Kahve bahane… Asıl olan beraber huzur ve refah içinde yaşadığımız Büyük Türkiye’dir” ifadeleri dikkat çekiyor.AKPART

KAPALI SALON TOPLANTISINDA KONUŞTU

Cuma İçten, Londra’nın Harringay bölgesindeki Devran Restaurant’ta ‘Halk Buluşması’nda vatandaşlarla kahvaltıda biraraya geldi. İçten daha sonra İngiltere Türk Diyanet Vakfı salonunda düzenlenen toplantıda konuştu.

FUTBOL KARŞILAŞMASINA DA KATILDI

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Londra ziyareti kapsamında Türk Toplumu Futbol Federasyonu Birinci Kümesi’nde şampiyonluk için yarışan Pekünspor ile Kötürespor arasındaki maçı da izledi. Takımların yöneticileri, taraftarları ve futbolcuları ile de görüşen İçten, ekiplere başarılar diledi. İçten, Pazartesi günü Luton’daki Türk işyerlerini ziyaret ederek İngiltere’den ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.