kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3921
EURO
34,7978
STERLIN
40,7408
BITCOIN
$62.838
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
17°C
LONDRA
17°C
Parçalı bulutlu
Salı Hafif yağmur
18°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

En çok İzlenen dizilerden özel haberler

En çok izlenen dizielerden özel haberler burada.

En çok İzlenen dizilerden özel haberler
08.03.2015
0
A+
A-

 Daha yayınlanmadan dünyaya satıldı

sercesarayi

Serce Sarayi Dizisi

5 Mart’ta Star TV’de başlayacak olan Serçe Sarayı isimli dizi, yayına girmeden uluslararası satışı yapıldı. Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol ve Bazı Filmler’in ortak yapımı olan Serçe Sarayı dizisinin, daha yayına girmeden uluslararası satış anlaşması gerçekleşti.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen televizyon fuarı DISCOP’ta Endemol Shine Group ile Global Agency, Serçe Sarayı dizisinin uluslararası satış anlaşması için biraraya geldi. Düzenlenen imza törenine Global Agency CEO’su İzzet Pinto, Endemol Shine Group CEO’su Marina Williams, Endemol Shine Group Türkiye Ülke Direktörü Hakan Eren ve Endemol Shine Group Genel Müdürü Gökhan Tatarer de hazır bulundu.

Aşk Yeniden dizisine sürpriz isim

aşk-yeniden-dizisi

Aşk Yeniden Dizisi

Yayınlanmaya başladığından beri çok popülar olan, başrollerinde Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tamer Levent, Lale Başar, Orhan Alkaya ve Nazlı Tosunoğlu’nun yer aldığı FOX’un sevilen dizisi Aşk Yeniden’in kadrosuna güzel oyuncu Sevil Uyar dahil oldu.

Yönetmen koltuğunda Ersoy Güler’in oturduğu Süreç Film imzalı Aşk Yeniden’de Ceyda karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu, daha önce Aşk Oyunu, Yalancı Romantik ve Çılgın Dersane Kampta gibi sevilen yapımlarda rol almıştı.

Kurtlar Vadisi oyuncusu polis çıktı

kurtlarvadisicahit

Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi

‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinde ‘Cahit’ karakterini oynayan Cahit Kayaoğlu’nun polis memuru olduğu ortaya çıktı. Uzun yıllar Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde görev yapan Kayaoğlu, Necati Şaşmaz tarafından keşfedildi. Dört yıldır dizide rol alan Kayaoğlu, hayalindeki oyunculuk mesleğine Şaşmaz sayesinde kavuştuğunu söyledi.

 Kıvanç Tatlıtuğ’a ABD’de başrol

kivanctatlitug

Kıvanç Tatlıtuğ

 

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sık sık ABD’ye gidiyordu. Sık sık yaşanan bu seyehatin perde arkası belli oldu. Tatlıtuğ, Hollywood’da bir yapım şirketi de işleten senarist Ömer Sarıkaya’ya ait yeni filmde başrolde oynayacak. Tatlıtuğ, ABD’de vizyona girecek olan “Edict of Expulsion 1492” adlı filmde rol alacak. Filmin Bütçesi 20 milyon dolar 1492’de İspanya’da yaşayan Yahudiler’in göç ettirilme sürecini anlatacak olan film, İspanya ve Türkiye’de çekilecek. Bütçesi 20 milyon dolar olarak açıklanan film, Türkiye’de ise ‘Ferman’ adıyla gösterime girecek.

 

karadayidizihaberleri

Karadayı Dizisi

ATV’de ekranlara gelen dizi Karadayı’nın rakamları da çarpıcı. Senaristler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ‘Karadayı’ için bugüne kadar 9 bin 800 sayfa yazdı. Bugüne kadar 950 farklı mekan kullanıldı. Dizinin 25-30 arası sabit mekanı var.

90 kişilik bir teknik ekiple 35 kişilik sabit oyuncu kadrosunun üretimi olan ve her bölümde 300’e yakın figüranın yer aldığı ‘Karadayı’da bugüne dek bin 900’ün üzerinde insan geldi geçti. ‘Karadayı’da şimdiye kadar 25 karakter senaryo gereği ekrana veda etti.

4750 ÇİFT AYAKKABI KULLANILDI

‘Karadayı’da oyuncular için 9 bin 500 adet kostüm, 4 bin 750 çift ayakkabı kullanıldı. Karadayı’, sadece Türkiye değil, Ortadoğu, Balkan ve Orta Asya coğrafyalarında da dizi izleyicilerinin favorisi yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin, yayınlandığı ilk sezonundan bu yana 40 ülkeye satışı yapıldı. Karadayı’nın setinde bugüne dek 380 bin bardak çay içildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.