kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3880
EURO
34,7806
STERLIN
40,6820
BITCOIN
$62.561
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
15°C
LONDRA
15°C
Parçalı bulutlu
Salı Orta şiddetli yağmur
18°C
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cuma kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Türk modacıları Londra Moda Haftası’nda sahne aldı

Türk modacıları Londra Moda Haftası’nda sahne aldı
20.02.2024
0
A+
A-

Londra Moda Haftası 2024, 16-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenen etkinlikle gerçekleşti. Bu moda haftası, dünya genelinde ilgiyle beklenen etkinliklerden biri olup, sanattan güncel konulara kadar farklı konseptlerle hazırlanan defilelerle beş güne yayıldı. Türkiye kökenli yedi tasarımcı da bu etkinlikte kendine yer buldu. İşte, İngiltere’de çalışmalarını sürdüren ve genç yaşlarda kendi tarzlarını oluşturan Bora Aksu, Erdem Moralıoğlu, Sevda Mutlu, Dilara Findikoglu, Deniz Berdan, Duygu D. Öztürk ve Begüm N.Öztürk.

Bora Aksu

Bora Aksu, Central Saint Martins Moda Tasarımı Yüksek Lisansı’ndan mezun olduktan sonra 2002’de kendi markasını kurdu. Gündelik giyime benzersiz bir yaklaşımı olan Aksu, moda basınından erken dönemde büyük ilgi gördü ve sekiz sezon boyunca NEWGEN fonu aldı. Romantik bir estetik anlayışını benimseyen Aksu, hassas dokulu kumaşlar ve tuhaf detaylarla kendi güzellik tanımını yaratmayı amaçlıyor.

Sevda Mutlu (SEVDA LONDON)

Sevda Mutlu’nun kurucusu olduğu SEVDA LONDON, Londra merkezli bir moda aksesuar markasıdır. Deri çanta ve eşarpların tasarımını ve perakende satışını yapan marka, bilinçli tasarım, sorumlu kaynak kullanımı ve yüksek zanaatkar kalitesi ilkeleri etrafında gelişiyor. Sevda, modern güzellik ve sürdürülebilirliği her ürününde bir araya getirerek yaratıcılığını sergiliyor.

Dilara Findikoglu

Dilara Findikoglu, Londra merkezli çağdaş bir kadın giyim tasarımcısıdır. Feminizm, din ve siyaset üzerine önemli ve zamanında sosyal yorumlarla sub kültürel unsurları birleştiriyor. Kendine özgü bakış açısı ve tanınabilir stili, Findikoglu’nu günümüzün en çok konuşulan yaratıcılarından biri yapmıştır.

Deniz Berdan (DB Berdan)

DB Berdan, yeni dünyada atletik giyime dönüşen bir marka olarak kendini yeniden şekillendirdi. Sağlıklı yaşam ve düşünceye odaklanan yeni koleksiyonu, kontaminasyon riskini en aza indirme amacını taşıyor. Deniz Berdan’ın tasarımları, işlevsel, mevsim geçişli, steril ve etik ilkelere dayanmaktadır.

Erdem Moralıoğlu (ERDEM)

ERDEM, Londra merkezli kadınlar için cesur moda sunan bir markadır. Tasarımcı Erdem Moralıoğlu tarafından 2005 yılında kurulan marka, dramatik, atmosferik ve duygusal modasıyla bilinir. Erdem, güçlü ve çok yönlü bir kadınlık dili kurarak, tasarımlarında güzellik ve güç arasında ilginç bir etkileşimi yansıtır.

Harem London

Harem London, 2015 yılında Duygu D. Öztürk tarafından Londra’da kuruldu. Türk hamamı geleneğini modern zanaatkar tasarımlarıyla birleştiren marka, organik ve sürdürülebilir malzemeler kullanarak el yapımı giysiler üretmektedir. Harem London, miras ve gelecek, Londra ve İstanbul, aidiyet  ve arayış gibi farklı dünyaları bir araya getirerek benzersiz bir koleksiyon sunmaktadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.