kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3707
EURO
34,5517
STERLIN
40,4806
BITCOIN
$60.299
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Perşembe Hafif yağmur
16°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

British Council’dan, Türk öğrencilere yüksek lisans bursu

British Council’dan, Türk öğrencilere yüksek lisans bursu
05.01.2024
0
A+
A-

British Council, Birleşik Krallık Hükümeti’nin GREAT Kampanyası kapsamında düzenlediği GREAT Bursları ile 2024-25 akademik yılında Türkiye’den 11 öğrenciye Birleşik Krallık’ta yüksek lisans eğitimi alma fırsatı sunuyor.

Türkiye ve diğer 14 ülkeden öğrencilere yönelik bir burs programı olan GREAT Bursları, Türk öğrencilere farklı uzmanlık alanlarından 11 üniversitenin sağladığı 10 bin Sterlin değerinde burslarla kapılarını aralıyor.

GREAT Bursları, bir yıllık lisansüstü eğitim almayı hedefleyen öğrencilere yönelik bir program olup, Anglia Ruskin University, Brunel University London, Cardiff University, Edinburgh Napier University, Goldsmiths University of London, Loughborough University, Newcastle University, University of Hull, University of Kent, University of Leeds ve University of Nottingham gibi Birleşik Krallık’ın önde gelen üniversitelerini içeriyor. Bu burs programı kapsamında, her öğrenciye 10 bin Sterlin değerinde burs sağlanmaktadır. Bazı üniversiteler ise burs miktarını artırarak öğrencilere ek avantajlar sunuyor.

Başvuru koşulları arasında Türkiye vatandaşı olmak ve kabul edilen bir lisansüstü programında yer almak bulunuyor.

Başvuruların değerlendirilmesinin ardından burs almaya hak kazanan öğrencilerle, üniversiteler tarafından iletişim sağlanmaktadır. GREAT Bursları, Türk öğrencilere Birleşik Krallık’ta kaliteli bir lisansüstü eğitim alma şansı vererek Türkiye ve Birleşik Krallık arasındaki güçlü bağları destekliyor.

GREAT bursları ile ilgili detaylı bilgiye web sitesi üzerinden ulaşmak mümkün.

GREAT BURS PROGRAMINDA YER ALAN ÜNİVERSİTELER:

Anglia Ruskin University

Brunel University London

Cardiff University

Edinburgh Napier University

Goldsmiths, University of London

Loughborough University

Newcastle University

University of Hull

University of Kent

University of Leeds

University of Nottingham

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.