kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.260
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
9°C
LONDRA
9°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Mehmetçik FC, FA Sunday National Cup’ta yer alan ilk Türk takımı olarak tarihe geçti

Mehmetçik FC, FA Sunday National Cup’ta yer alan ilk Türk takımı olarak tarihe geçti
09.10.2023
0
A+
A-

Mehmetçik FC, İngiltere FA Sunday National Cup’ta yer alan ilk Türk takımı ve Barnet Sunday League’i temsil eden tek takım olarak ön plana çıkıyor. Başvuruları kabul edildi ve tüm kriterleri karşıladıkları için bu kupada oynamaya hak kazandılar. Bu kupada yer alabilmek için kendi liginizde en yüksek bölümde olmanız gerekiyor.

İlk tur maçı 8 Ekim Pazar günü Shire United’a karşı oynanacaktı, ancak maçtan yarım saat önce karşı takım oynayamayacaklarını bildirdiler. Bu nedenle Mehmetçik FC otomatik olarak ikinci tura yükseldi.

Mehmetçik FC, İngiltere Futbolu ve FA tarafından fark edilip dikkat çekiyor ve büyük bir ses getirmeye hazırlanıyor. Pazar Ligi’nin en prestijli kupası olan FA Sunday Cup, sadece Londra değil, İngiltere’nin genelinde büyük bir ilgi görmektedir.

Mehmetçik FC Genel Sekreteri Özel Sarı, başarıları ve FA Sunday Cup’taki kabul edilmeleri hakkında şunları söyledi: “Bu, kulübümüz için büyük bir gurur kaynağı. İngiltere FA Sunday Cup’a katılabilmek için uzun bir yolculuk ve emek gerekti. Başvurumuzun kabul edilmesi, bizim için büyük bir onur. Bu zorlu bir kupadır ve bu kupa için kabul edildiğimiz için daha da heyecanlıyız.”

Sarı ayrıca, “Mehmetçik FC olarak, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyoruz. Takım olarak çalıştık ve bu turnuvada elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. İngiltere Futbolu ve The FA tarafından fark edilmek, sadece kulüp için değil, Türk futbolu için de önemli bir adım. Bizim için bu sadece bir başlangıç ve gelecekte daha büyük başarıları hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.