kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2955
EURO
34,8092
STERLIN
40,5640
BITCOIN
$63.424
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
21°C
LONDRA
21°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
20°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cuma Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
22°C

Londra’da trafik kazasında hayatını kaybeden 25 yaşındaki genç Türkiye’de toprağa verildi

Londra’da trafik kazasında hayatını kaybeden 25 yaşındaki genç Türkiye’de toprağa verildi
30.06.2023
0
A+
A-

Londra’nın Enfield ilçesi sınırları içerisinde yer alan önemli yollardan A 10 üzerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 25 yaşındaki Ali Bekişoğlu, Türkiye’de (sırlandı) toprağa verildi.

Perşembe gece yarısı saat 00.30 sularında yaşanan kazada Ali Bekişoğlu yönetimindeki araç, bir minibüse çarpmıştı.

Olay yerine gelen ambulanslar, helikopter ambulans ve itfaiyenin tüm çabalarına karşın, Bekişoğlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Minibüsün şoförü olay yerinde tedavi edilirken, Londra Metropolitan Polis Teşkilatı’nın ciddi kazalar araştırma birimi soruşturma başlattı ve görgü tanıklarının kendileriyle temas etmesi istendi.

Musa ve Ayşe çiftinin üç çocuğundan biri olan Ali Bekişoğlu için İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde (İAKM- Cemevi) pazartesi günü akşamı tören düzenlendi.

‘KALBİMİZDE YAŞAYACAK’

Cenaze törenine İAKM- Cemevi başkanı İbrahim Has, geçen dönemin başkanlarından Filiz Koç, Hüseyin Üzüm, Eczacı Ali Gül Özbek, Alxas Community Centre geçmiş dönem başkanlarından Kazım Kılıç da katıldı.

Cemevi salonunda düzenlenen cenaze törenini (Hakk’a yürüme erkanı) İnanç Kurulu görevlisi Şaziye Boybeyi yürüttü. Boybeyi, “Canımız, 2003 yılından bu yana Londra’da yaşamını sürdürüyordu. Hertfordshire Üniversitesi’ndeki eğitiminin ikinci yılında meslek hayatına atılmak için üniversiteden ayrıldı. 2020 yılından bu zamana kadar berber olarak çalıştı. Ali canımız bekardı. Annesi, babası ve iki kardeşiyle yaşamaktaydı. Canımız bir trafik kazası nedeniyle aramızdan erkan yaşta ayrıldı. Ali canımız her zaman kalbimizde yaşayacaktır” dedi.

Akabinde, Bekişoğlu için ‘helallik’ istedi. ‘Helallik’ verilmesi üzerine Hakk’a uğurlama erkanı tamamlanmış oldu.

Acılı aile ve yakınları taziyeleri cemevi salonu çıkışında kabul etti.

Merhumun cenazesi salı günü akşamı Türkiye’ye götürüldü. Elbistan’ın Yoğunsöğüt köyüne  bağlı Karakuyu mezrasında dün (Perşembe) toprağa verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.