kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.034
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

İngiltere’deki Türk iş insanlarına ihracat teşvikleri sunuldu

İngiltere’deki Türk iş insanlarına ihracat teşvikleri sunuldu
07.06.2023
0
A+
A-

İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştirilen bir etkinlikte, Avrupalı Türk Markalar Birliği tarafından ihracat teşvikleri Türk iş insanlarına tanıtıldı. Türkiye’nin Londra Ticaret Müşavirliği ve iş insanları, bu etkinlikte bir araya geldi.

Türkiye, İngiltere’ye olan ihracatını artırmayı hedefliyor ve bu doğrultuda Avrupalı Türk Markalar Birliği, Londra’da bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, Türk iş insanlarına ihracat teşvikleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, Türkiye ile İngiltere arasındaki olumlu ilişkilerin yatırımlara karşılıklı olarak yansımasına dikkat çekti. Ertaş, şu şekilde konuştu: “Bugünkü olumlu atmosferi her düzeyde görüyoruz, hem hükümette hem de parlamentoda. Ticari ilişkilerimizi daha da güçlendirmeye, ülkemize daha fazla yatırım çekmeye çalışıyoruz. Londra aynı zamanda önemli bir finans merkezi. Özellikle seçimlerden sonra ülkemize olan akışı teşvik etme çabalarımızı artıracağız.”

Avrupalı Türk Markalar Birliği Başkanı Vehbi Keleş ise Türk iş insanlarının başarılarına vurgu yaparak, Avrupa’daki Türk iş insanlarının bir sonraki hedefinin “markalaşma” olduğunu belirtti. İngiltere’de bulunan birçok iş insanının katıldığı Avrupalı Türk Markalar Birliği etkinliği, Türk iş insanlarının birlikte yapılabilecek çalışmaları ve ihracat potansiyellerini keşfetmeleri için önemli bir platform sağladı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.