kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4376
EURO
34,7889
STERLIN
40,6007
BITCOIN
$63.748
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
10°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Eliz Moustafa, The UK Hair and Beauty Awards’ta Londra’nın En İyi Makyaj Sanatçısı Seçildi

Eliz Moustafa, The UK Hair and Beauty Awards’ta Londra’nın En İyi Makyaj Sanatçısı Seçildi
15.05.2023
0
A+
A-

Başarılı genç Eliz Moustafa, İngiltere Saç ve Güzellik Ödülleri’ne katılarak önemli bir başarı elde etmiştir. Eliz Moustafa, Kıbrıslı Türk bir ailenin çocuğu olarak doğmuş ve Mora ile Mehmetçik kökenli bir aileden gelmektedir. Psikoloji alanında bir derecesi olan Eliz Moustafa, her zaman yaratıcı olmuş ve tutkusunu takip etmeye karar vermiştir.

The UK Hair and Beauty Awards, İngiltere’nin önde gelen sektör ödülleridir ve ülke genelinde sektörde faaliyet gösteren küçük işletmeleri kutlamayı amaçlar. Bu yılın finalistleri, ünlü sunucular ve eğlence ile gerçekleşen VIP kırmızı halı final etkinliğine 21 ve 22 Nisan’da Birmingham’da davet edildi.

Eliz Moustafa, 12 bin kişilik bir başvuru arasından finalist olmayı bile başardığı için mutlu olduğunu belirtiyor ve beklenmedik bir şekilde Bölgesel ve Ulusal birincilik ödülüne layık görülmesinin şaşırtıcı olduğunu ifade ediyor Moustafa, 2023 Yılının Londra’nın En İyi Makyaj Sanatçısı seçildi.

Makyaj ödülünün baş jurisi Chelsea Ruby, Eliz’in işinin ham ve düzenlenmemiş görüntülerini ve tüm ten renklerine olan dahil ediciliğini takdir ettiğini belirtiyor. Eliz, bu konuda ciddi hissettiği bir konu olduğunu ve müşterileriyle her zaman gerçekçi olduğunu, aşırı düzenleme veya photoshop yapmadığını ve çeşitlilik konusunda büyük bir savunucu olduğunu ifade ediyor. Bu nedenle, bunun sonunda takdir edilmesinin gerçekten ödüllendirici olduğunu dile getiriyor.

Eliz Moustafa, harika ailesi, arkadaşları ve müşterilerinin desteğiyle duygusal anlar yaşamıştır.

Londra Gazete’ye özel açıklamada bulunan Eliz, bu yıl bir masterclass planlayan Eliz, televizyon ve ticari makyaj konularında da ilerlemeyi ve gelin müşterilerine hizmet vermeye devam etmeyi umduğunu söyledi. Ayrıca, Psikoloji alanındaki geçmişini makyaj tutkusuyla birleştirmeyi ve insanlara içten ve dıştan daha iyi hissettirmeye yardımcı olmayı istemektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.