kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5210
EURO
34,9215
STERLIN
40,7489
BITCOIN
$64.710
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Acun Ilıcalı: Depremzedeler her şeylerini kaybetti! Ekonomi tam bir felaket

Acun Ilıcalı: Depremzedeler her şeylerini kaybetti! Ekonomi tam bir felaket
28.03.2023
0
A+
A-

İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin sahibi ve medya patronu Acun Ilıcalı, İngiltere’de düzenleyeceği yardım gecesi öncesinde Türkiye’de yaşanan deprem felaketi hakkında İngiliz medyasına dikkati çeken açıklamalar yaptı.

Acun Ilıcalı, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketini İngiliz basınına anlattı.

Daily Mail’de yer alan haberde, Hull City’nin sahibi olan Acun Ilıcalı için “Türkiye’nin en çok izlenen programlarından bazılarının sahibi olarak hayatının büyük bir bölümünü televizyon kameraları karşısında geçiriyor” ifadeleri yer aldı.

Ilıcalı, “Her dakikayı televizyon başında yaşadık. Tam bir felaketti, hepimiz ağlıyorduk, herkes ağlıyordu. Sadece daha fazla hayatın kurtarılmasını umuyor ve bekliyorduk” sözleriyle yaşadığı duyguları paylaştı.

“UMUT GECESİ OLACAK”

Türkiye’nin güneydoğusunda, Suriye sınırı yakınlarında meydana gelen iki deprem, 50 binden fazla insanın hayatına mal oldu. Depremzedeler için Hull City’yle birlikte yardım gecesi düzenleyecek olan Ilıcalı, “Artık daha olumlu düşünme ve hayatta kalanları destekleme zamanı. Cenaze gecesi olmayacak, umut gecesi olacak” dedi.

“EKONOMİ TAM BİR FELAKET”

Depremzedelerin yaşadığı zorluklara değinen Ilıcalı, “Çok fazla insan kaybettik, bir o kadar insan zarar gördü. Evlerini kaybettiler, işlerini kaybettiler, her şeylerini kaybettiler ve ekonomi tam bir felaket. Bu insanlara destek olmak için yeni bir dönem başlattık. Bu yardım gecesi, insanlara gelecek için daha fazla umut vermemiz adına herkes için daha destekleyici bir gece olacak.” şeklinde konuştu.

“ANNE BABASIZ KALMAK NE DEMEK BİLİRİM”

Deprem bölgesinde yaşanan acıların kendisi için tanıdık olduğuna değinen Ilıcalı, “Annemle babamı bir trafik kazasında kaybettim. Bu yüzden anne babasız kalmanın ne demek olduğunu küçük yaştan beri biliyorum. Onları kaybettiğimde 20 yaşındaydım. Bu durumlarda onların duygularını paylaşırım çünkü o deneyimi yaşadım.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.