kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5540
EURO
34,9597
STERLIN
40,7352
BITCOIN
$64.440
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Hasan Şaş’ın yeğeni Malik Cem Şaş, Londra’da saldırıya uğradı

Hasan Şaş’ın yeğeni Malik Cem Şaş, Londra’da saldırıya uğradı
27.03.2023
0
A+
A-

Londra’da profesyonel fitness antrenörü ve aynı zamanda yeminli tercüman olan Malik Cem Şaş (25), evinin yakınında kimliği meçhul bir kişi tarafından darp edildi. Polisin yeterli ilgi göstermediğini belirten Şaşmaz, “Hakkımı sonuna kadar arayacağım, hatta Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvuracağım” dedi.

ESKİ millî futbolcu, futbol antrenörü ve yorumcusu Hasan Şaş’ın yeğeni Malik Cem Şaş Londra’da saldırıya uğradı.

25 yaşındaki Adana doğumlu Şaş, 1.5 ay önce çalışmak için Londra’ya geldi.

Profesyonel fitness antrenörü ve aynı zamanda yeminli tercüman olan Malik Cem Şaş, şehir merkezindeki bir restoranda aşçılık yapıyor.

Şaş, işten çıkmasının ardından gece yarısından sonra idman yapmak için 24 saat açık bir spor salonuna gitti. Buradan sabaha karşı üç sıralarında Turnpike Lane semtindeki evine gitmek isterken, yaya geçiti yakındaki trafik lambasında üzerine doğru bir kişi hızlı adımlarla geldi.

Bu esnada elindeki telefonla arkadaşıyla görüntülü görüşme yapan Malik Can Şaş, “ İlk kez gördüğüm bu kişi yanıma geldi. Arkasından arkadaşı olduğunu tahmin ettiğim bir kişi daha geliyordu. Bana çatmasın diye, kafamı öne eğip görüşmeme devam ederken şakağıma bir yumruk vurdu. Dengemi kaybedip yere düştüm, kafam yerdeki beton zemine çarptı” dedi.

‘İLK YUMRUĞU VURAN SEN OLMA’

Şaş yaşadıklarını şöyle anlattı: “İlk yumruğu ben vurabilirdim ama bana daha öncesinde ‘Herhangi bir kavgada sakın ilk yumruğu sen vurma yabancı olduğun için sınır dışı edilirsin’ denildiği için ilk yumruğu yiyen ben oldum. Yere düştük, arbede başladı. İngilizce ‘Ben sana vurmak istemiyorum. Beni bırak’ dedim. Yüzümü korumak için guard almıştım, tam elimi serbest bıraktığımda, yüzüme elinde sakladığı bir cisimle vurdu. Bu ‘muşta’ olabilirdi. Yüzüm gözüm kan içinde kaldı. Beni öldü sanan yanındaki arkadaşı tarafından saldırgan uzaklaştırıldı.

“Yakınımda bir   Türk marketi vardı. Yardım için oraya giderken bir kişi beni durdurdu. Ne olduğunu sorduğunda telefonumu verip polisi aramama yardım eder misin? diye sordum. ‘Boş ver polisi. Polis bir çok soru soracak’ dediğinde onun saldırganın arkadaşı olduğunu anladım telefonumu elinden kaparak bu kez yardım için Türk marketine gittim.”

‘POLİSTEN İLGİ GÖRMEDİM!’

“Market çalışanlarından biri beni yakın mesafede olan evime kadar getirdi. Ev sahibim beni böyle görünce ambulans ve polisi çağırdı. Ambulansla North Middlesex University Hastanesi’ne kaldırıldım. Bekleme salonunda kan revan içinde 1 saat, acil serviste de 1.5 saat bekletildim. Bu esnada kız arkadaşım geldi. O bana yardımcı oldu.

Buradan da Barnet Hastanesi’ne sevk edildiğini anlatan Şaş, 2.5 saat de burada bekletildiğini söyledi.

Şaş “Gözümün içi kanlandı. Burun sağ yan kemikte ve sağ şakakta çökme kırığı var. Köprücük kemiğinde çatlak var. Kaburgam zedelenmiş. Göz bölgeme 2 dikiş atıldı. Doktorlar, ‘gözünü kaybedebilirdin’ dediler. Hala bu riski taşıdığımı ifade ettiler” diye devam etti.

Saldırganın 1.85 cm boyunda, zayıf yapılı, 35 yaş civarı sakallı, beyaz tenli biri olduğunu aktaran Şaş, “Polis eve geldiğinde saldırının olduğu yeri ve çevredeki kameraları göstermek istediğimde ilgisiz kaldı. Tüm haklarımı arayacağım. Ardından saldırıyı, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne taşıyacağım” dedi.

 

Haber:Halil Yetkinlioglu

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.