kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
STERLIN
40,8210
BITCOIN
$70.697
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Çırılçıplak temizlikçilik yapıyor… “Bazen müşteriler bana katılıyor”

Çırılçıplak temizlikçilik yapıyor… “Bazen müşteriler bana katılıyor”

İngiltere’de yaşayan 32 yaşındaki Lottie Rae isimli kadın ilginç mesleği sayesinde ilgi çekmeyi başardı. 2017 yılından itibaren daha çok para kazanmak için çıplak temizlikçilik yaptığını ifade Rae, insanların evlerinin tozunu alırken ya da paspaslarken çırılçıplak kalmak için saatte 50 sterlin  alıyor.

32 yaşındaki Lottie Rae isimli bir kadın çıplak bir şekilde evlere giderek temizlik yaptığı bir hayli ilginç bir işe sahip. Daha fazla para kazanmak için bu işe başladığını ifade eden Rae, 6 yıllık kariyeri boyunca çok değişik karakterlere ve kişilik özelliklerine sahip müşterileri olduğunu idile getirdi. Kendisini “özgür ruhlu” olarak tanımlayan Rae, mesleğinin kendisine olan güvenini arttırdığını söyledi.

Mesleğine ilk başladığı anlarda kendi içinde büyük bir korku yaşadığını ve müşterilerin evine gitmekten çekindiğini dile getiren Rae, “İlk başlarda çekindim. Sadece temizlik yapmak için orada olduğuma emindim ve içinden içe bir korku duyuyordum. Ürkütücü olan oldukça az sayıda insan var. Para kesinlikle yardımcı oldu. Mali olarak kazançlı olmasaydı bu işi yapmazdım” dedi.

Müşterilerinin çoğunun arkadaş canlısı olduğunu ve sınırı aşmadığını belirten Rae, “Uzun bir süre boyunca ekstra para kazanmanın yollarını aradım. Her zaman çıplak olmayı seviyordum. Bu yüzden bu işe başlamaya karar verdim. Yıllar boyunca her türden insanla tanıştım” diye konuştu.

Nüdist bir müşterisi olduğunu belirten Rae, “İlk müşterilerimden biriydi ve altı yıldır onun evini temizliyorum. Bazen müşteriler bana katılıyor. Onun evine ilk defa gittiğimde beni çıplak bir şekilde karşıladı. Bir kahve içtik ve işin şartlarını konuştuktan sonra ben temizliğe başladım. Baz müşterilerim ise bana güvenene kadar kıyafetlerini üzerinde tutmayı tercih edip sonrasında bana katılıyorlar” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.