kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5813
EURO
34,7803
STERLIN
40,3779
BITCOIN
$64.286
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Haringey Duckett Dental Surgery artık haftanın 7 günü açık ve NHS hastalarını kabul ediyor

Haringey Duckett Dental Surgery artık haftanın 7 günü açık ve NHS hastalarını kabul ediyor
11.01.2023
0
A+
A-

Uzun yıllardır Kuzey Londra’da başta Türkçe konuşan toplumlara olmak üzere bölge sakinlerine hizmet veren Ege Üniversitesi ve İsveç Stockholm Diş Hekimliği Fakültelerinden mezun Ahmed ve Sevtap Mehri ile oğulları Mesut Mehri kusursuz dişler ile mükemmel gülüşler vat ediyor.

 Uygun fiyatlara, kaliteli ve ağrısız diş tedavisi hizmeti sunan Duckett Dental Surgery artık haftanın 7 günü açık olduklarını ve NHS hastalarını da kabul ettiklerini duyurdu.

 Duckett Dental Surgery modern kliniği, güler yüzlü çalışanları ile birlikte profesyonel bir ekip olarak ailenizin diş kliniği olarak 20 yıldan fazla bir süredir Kuzey Londra’da hizmet etmekle bilinmektedir. Duckett Dental Surgery Haringey şubeleri ile birlikte ayrıca Finchley ve St Johns şubeleri de hizmet veriyor. 

 Duckett Dental Surgery, yüksek kaliteli ve üç boyutlu yeni CAD/CAM cihazlarla tedavi sunuyor. Bilgisayarların, protezlerin dizaynında ve üretilmesinde kullanılmasıyla ilgili bir teknoloji olan CAD/CAM sistemi, bilgisayar destekli tasarım ve bilgisayar destekli üretim anlamına gelmektedir. Böylece dolgu ve implant tedavileri daha hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştiriyor.

TEK SEANSTA DİŞ HEKİMLİĞİ

Artık tek bir randevuda hastaya özel tamamen seramik restorasyonlara yönelik bir CAD/CAM sistemi sayesinde, Duckhett Dental Surgery hastaları için hızlı ve güvenli diş restorasyon hizmeti sağlıyor. Benzersiz uygulama ile pudrasız ve doğal renkli hassas üç boyutlu görüntülerle, küçük kamera kafalı ince tasarım cihazı dış taramayı her zamankinden daha kolay, daha sezgisel ve ergonomik yapıyor. Son olarak, sadece birkaç dakikada köprüler, abutmentler ve cerrahi kılavuzlar dahil olmak üzere seramik blok kuronlar 15 dakika içinde oluşuyor. Tek seansta hızlı ve etkili şekilde en yeni tıbbi teknolojiyi kullanarak hastalarının taleplerine anında çözüm ürettiklerine vurgulayan Dr Ahmed Mehri “Mayıs 2017’den itibaren dünyadaki rakipsiz en popüler CAD CAM sistemini kullanmaktayız. Bu cihaz hem diş hekimi hem de hasta için hızlı ve etkili bir tedavi deneyimini temsil ediyor. Bu cihazı kullanmanın çok avantajları var, öncelikle Duckhett Dental Surgery hastalarına artık tek seansta porselen köprü hizmetleri sunuyor. CAD/CAM teknolojisi ile tek seansta kusursuz restorasyonlara kavuşmak mümkündür ve bu yöntemle son derece estetik ve güvenilir restorasyonların porselen dolgular, laminate veya full kronlar, inley, onley ve köprüler 1 saat gibi kısa bir zaman diliminde üretilmesi mümkün.” dedi.

20 YILDIR HİZMET VEREN AİLE DİŞ KLİNİĞİ

20 yıldan fazla bir süredir  Haringey’de bulunan kliniğinde Diş hekimi Ahmed Mehri, eşi diş hekimi Sevtap Mehri ve oğulları Mesut Mehri ile ailece diş hekimliği alanında kullanılan en son teknolojiyle hastalarını tedavi ediyor. NHS ve devlet yardımı alan hastalara da hizmet veren Duckett Dental Surgery, 627 Green Lanes, Haringey N8 0RA adresinde yer alıyor. Daha detaylı bilgi için 020 8347 6490 numaralı telefondan bilgi ve randevu alınabilir. The Green Dental Practice hizmetlerinden yararlanmak için 701 High Road, North Finchley, N12 0BT adresini ziyaret edebilir veya 020 8446 6694 numarasını arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.